Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Dzeki ako ti dodje Vaha za sefa tek ces onda spoznati sta znaci grijati klupu :)
ako mu bude trener,dzeko moze odmah da pakuje kofere.vaha ne podnosi umisljene
Mini Dzepni parfemi 10ml na veliko Pogodni za dzep ili torbicu, mozete ih koristiti i kao tester parfeme, dugotrajni i postojani. http://***/artikal/10878751/toceni-parfemi-ella-cosmetics/
Mislim da je ovo dezinformacija jer su izjavili da je "Pape" razgovarao sa menadzerima M.C i da je on u igri za selektora.Medjutim od prevelike ljubavi prema BIH koji ovaj ima prema istoj odbio je M.C u zeli da ostvari veliki uspjeh da izbori 3 mjesto za kvalifikacije EU 2016.
Ako i postoji ovakva ponuda, onda je to neki ruski klub, s obzirom da su oni bogati, a često mijenjaju trenere. City nema šanse, Pellegrini odličan učinak u prvoj sezoni, Monaco ima trenera, PSG ima trenera, Chelsea ima trenera, o ovim najvećim da i ne pričamo. Stoga Vaha, Zenit, Anzhi ili Kuban :P
ovo je smjesno
cemu je doticni zasluzio ovoliku paznju BH javnosti kada isti od pocetka devedesetih nema dodirne tacke sa BiH? Ime porijeklo i proslost zadnjih 20 godina sta ima sa BH?
vahahahaha, ma koji bolan city, pa oni osvojili titulu sa pelegrinijem i sada da sjašu sa konja na hercegovačkog magarca ?!?! koja provala !
al capone je inače poznat kao veliki gospodin, a možda je i hercegovački magarac il bosanaka mula. šta je to gospodin iz jablanice, bijeli rom, konju?
Šta bi sa Vedom? Jel to znači da Vedu dovodi u MC? *sarkazam*
jel to ko što su safeta zvali ovi iz irana?
EVO GA PJANKE SA SVOJOM JOZEFOM I SALIHOVIC SA SVOJOM KOKOM, DECKI ZAJEDNO LJETUJU SA DJEVOJKAMA http://www.purepeople.com/article/miralem-pjanic-la-jeune-star-de-l-as-roma-sous-le-soleil-avec-sa-belle-josefa_a144408/1
GLUPOSTI, VAHA NE ZNA ENGLESKI JEZIK, ZAVRSENA BAJKA VELE!
JOJ KAKO BI GA VAHA RASPALIO NA TRENINGU, KRV BI PISAO, JOS MALO OTICI NA BLUEMOON FORUM PA PROZVATI VAHU DA GA STEDI NA TRENINZIMA PA ONDA SKRENUTI PAZNJU VAHI NA TO, KLOC BI KRV PISAO NA TRENINGU.
Vaha se inace ne skida s foruma Debilko
Jašta će, Pellegrini bezze lani bio, osvojioprvenstvo i kup u prvoj sezoni.. koja glupost.
MONACO ILI PSG, NIPOSTO MAN CITY. I AKO BI TO BILO LOSE PO DZEKU.
Ma kakav Mancester City, onaj je odlican trener njihov sto bi ga mjenjali ?
Jao gluposti majko mila! Prvo; nece Halilhodzic preuzet Man.City, to je definitivno. Drugo: Odkad je Manchester City jedan od najboljih klubova na Svijetu???
Nije najbolji rekao nego najbogatiji velika razlika :)
NEMA LOGIKE!