Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ono Platini spominjao PC kao posle otcepljenja idu direktno u 2. šešir nisam skonto?
Fra-rum-BiH- bjerus-alba-LUX- oleee France Papetova zelja,Rumu naj laksa iz 2.grupe,bjelrus nezgodniji od france, Albania prijateljski savezi sa BiH , i LuX za moju dusu i dusu svih Bosanaca u Lux pa bujrum Bosancerosi u Lux . Odlicna grupa bice ludilo
TOP IDEALNIH 20 1) ANDORA 2) BiH 3) ESTLAND 4) ISLAND 5) LETTLAND 6 ) LIECHTENSTEIN 7) LITAUEN 8) LUXEMBURG 9) MALTA 10) MOLDAWIEN 11) MONACO 12) SAN MARINO 13) KOSOVO 14) SLOWAKEI 15) VATIKANSTAAT 16) WEISSRUSSLAND 17) ZYPERN 18) GLUHA BUKOVICA 19) GLUHA BUKOVICA 20) GLUHA BUKOVICA
Grupa D: Francuska Rumunija BiH Belarus Albanija Luxemburg
Nije mogla u Bogu laksa grupaaaaaaaaaaaaa SAD ILI NIKADD !!!!!!
Francuska, Rumunija, BiH, Belarusija, Albania, Luxemburg....
super grupa,ne sam safete
dobro je proslo :)
Sad cu priznati nesto sto moju plemenitu srpsku dusu muci vec neko vreme. prosli mesec odem u crkvu i tamo zateknem popa Nekrofilija poprilicno pijanog STA je bilo oce pitam ga SINE dragi muci me vekovna istina KAKVA istina oce pitam ga SINE mi smo Bosnjaci barem smo bili pre nego nas Ilija Garasanin prevede na srbe TO JE nemoguce oce MOGUCE je sine veli pop placuci i potezuci iz skoro prazne flase rakije POGLEDAJ u NAcertanije i ja pogledah i spoznah tuznu istinu OCE mi smo Bosnjaci pravoslavci velim ja sa suzama u srpskim ocima JESMO sinko veli on sa suzama u srpskim ocima I TAKO smo plakali neko vreme sve dok pop Nekrofilije ne stavi svoju svestenu ruku na moje spolovilo OSETIH snazno uzbudjenje POP je vesto otkopcao slic mojih pantalona i poceo manicno da mi drqa stojka POPE mili rekoh stenjuci tako te zelim u mome pravoslavnom chmaru NAGGUZZI se sinko zastenja pop i ja osetih svu moc i lepotu njegova qurrca u mom scupcicu BILO nam je lepo alsad ne znam sta da radim? Da li sam gay?
do sad super grupa :)))))))))))))))))))))
Romunistan
ovo zasad je super, mi nećemo prosipat bodove u Belarusiji i Albaniji a vidjećemo koga ćemo iz prva dva šešira dobit..
belarus, albania, luxemburg..
dajte nam portugal da se igramo, igramo, igramo...
Safet Susic bi rado volio izbjeci jake ekie,nazalost mora se pomiriti sa sudbinom [ PRAVI TRENER MORA BITI SPREMAN NA SVE ] , Kada vec sad ima straha od zrijeba,sta ce biti kad se bude igralo protiv Spanije,Portugala,Engleske....itd. Imam predosjecaj da nebude nakon par poraza da ce dici ruke od reprezentacije BiH i ostaviti nas sve na cjedilu.Sve je moguce ocekivati,a na nama je da vidimo.