Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, a i peti put će je dobiti zaredom
ljudina
a gdje je sad ta mala placipichka, gdje je bio na EP, u LP,
Jes, ahaaaaa.... Zato Messi daje više golova s puuuuuuno manje udaraca na gol, ima redovno više asistencija... A ovo da CR igra nazad :D :D :D To ne vrijedi komentaristat :D :D Oplakah....
dali su mu i kad je nije zasluzio
Ronaldo moze igrati na bilo kojoj poziciji, nazad, naprijed, Messi samo špic i to sa pola ekipa da ga gura.
A ko će drugi nego najbolji? Neće valjda onaj kvarcani zalizanko? Zna se ko je najbolji. Hajmo sad svi: Jen, dva... jen, dva, tri, četiri..... http://imgon.net/di-GZBX.gif
RONALDO>MESSI, ZEBA>SAID
ne pije vam to vode cuj vise titula uzeo CR kako ?? ponovite brojanje messi nista nije pokazao strasno ko sve komentarise igru zvanu fudbal ne kazem da je ronaldo los on je stroj ali je messi 2 klase iznad njega INIESTI LOPTU
haha jesi slon... nije riječ o tome šta je messi osvojio sa argentinom nego si napisao da messi nekoliko puta nije prošao kvalifikacije sa argentinom ali naravno vidili smo da si slagao a što se tiče toga onda se isto tako može reći da casillas nikad ne može biti najbolji golman svih vremena jer godinama igra sa najboljim igračima... tako da i on mora se dokazat u drugom klubu zar ne ?
M-r-s i ti i Messi i njegovi Coca-cola kupovi nek osvoji nesto bez yavia i inieste! Nesto kao RC! Nek se dokaze u drugim ligama drugim klubovima kao CR!
gdje je messi bio prosle sezone kad je barci bilo najpotrebnije,u ligi prvaka i spanskom prvenstvu- nigdje ? A Ronaldo,kad je najvise trebalo,zabije na Nou Capu,da golove u kupu,i da ne pricam gdje vise nije !
nece Platini dozvoliti d aneko bude bolji od njega tj, da mesii dobije 4 puta zaredom :D
e da zaboravio sam napomenuti da je i 2011 na copa americi ispali u četrvtfinalu ili polufinalu protiv urugvaya na penale... na kraju je urugvaj i osvojio... da ih je argentina prošla vjerovatno bi oni ali eto...
..Kristina je vec rekla da ako ne osvoji da postoji sansa da postane tuzna..
o čemu ti ? 2006 na SP je zbog povrede propustio prve-dvije utakmice, a u trećoj je zabio gol srbiji 2007 na Copa América je vodio Argentinu do finala gdje su na kraju izgubili od Brazila 3-0... Messi je proglašen najboljim igračem na prvenstvu 2008 je osvojio zlato na olimpijskim igrama protiv obale bjelokosti, nizosemske, brazila i nigerije 2010 na SP nije zabio nijedan gol ali je imao nekoliko asistencija... ispali su u četvrtfinalu od njemačke tako da ajde ti meni reci kada to messi nije prošao kvalifikacije sa argentinom ?
Glup si jarane ako po po tome onda messi nikad ne bi trebao dobiti tu nagradu jer nikad nije ni kvalifikacije prosao sa svojom argentinom a ne sta drugo ronaldo je bio 2 u evropi sa 19 godina sa portugalom i bio je 2 put amedju 4 u svijetu! gdje je ovaj?????