Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najmanji problem ko su huligani......jos veci problem kako su uspjeli unjeti sve to na stadion..........eh........tako je moglo svasta onda da prodje.......koliko je to onda sve sigurno ????
@leteciodred bice dobro ako se sve ovo dobro zavrsi..........onda su imali francuzi debelu srecu
@sdauhljebismrde jbg.............nije im lako...........nimalo............
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
NAJGORA OTMICA AVIONA - Ostaće nepoznat identitet čovjeka koji je 1976. godine izveo najneuspješniju otmicu aviona svih vremena. Na letu preko Amerike, ustao je iz svog sjedišta, izvukao pištolj i uzeo stjuardesu kao taoca. "Okrenite avion za Detroit!" - zahtjevao je. "Ali... Mi ionako letimo za Detroit..." - objasnili su mu. "Oh, dobro..." - rekao je, pustio stjuardesu i vratio se u sjedište.
Sta ti bi? :D
@BesposlicarKojiRadi fataju me prenosi :)
Šimunić da bude pomoćnik trenera ili šta je već... pa to je ravno samoubistvu. Tu je HNS pokazao da je ustaška organizacija. Posle skandiranja "za dom s......" UŽAS... I to im se vraća kroz navijačke nerade. BAŠ UŽIVAM
Mozda uspiju da se rijese fasizmom zaludjenih divljaka u svojim redovima, ali cisto sumnjam. Ovog epiteta nacista i fasista sto su zaradili preko fudbalskih navijaca u zadnjih 10 godina, tesko da ce se ikad moci rijesiti. Kao sto ce Srbi jos dugo vremena biti genocidna bagra u ocima svijeta.
Podrška Torcidi i BBB, ruši te govna, borite se protiv kriminalaca iz uprave !!!!!
Podrška Torcidi i BBB, ruši te govna, borite se protiv kriminalaca iz uprave !!!!!
ti garant navijaš za nanajvo..
@ShaneDiesel Normalno, zivim ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PODRŠKA PRAVIM NAVIJAČIMA KOJI SU TU SVAKU UTAKMICU A NE SAMO KAD SU USPJESNI REZULTATI I KOJI SE BORBE PROTIV MAFIJE U HNS-u !
To je ta 'dobronamjerna familija' sa tradicijom rusenja istorijskih mostova, skrnavljenja, otimanja stadiona i aranziranja domovinskih zastava iznad Mostara...I sad se posteni Hrvati Hrvatske cude.
Mijenjaj dilera!
Kako ono Simunic kaze,"Za dom spremni"! A sada je neki faktor u HNS-u,nisu se ni vlasti a ni HNS nesto potrdudio da kazni ove huligane.
Naravno što godinama siju sad žanju.
Bacite jos koju protiv Spanaca i mirna Bosna.
Sve to stoji ali organizator im je omogućio da unesu to što su unijeli a očito je da su mogli šta su htjeli...
Jeb9 te dostavljeno na granicne prelaze!!! Koji fasisti , uzrupirali drzave !!!
Ja ne znam zašto su uopste zabranjeni baklje,topovski udari i nastala pirotehnika.Prije 20-ak godina to je bilo normalno.Sudija zaustavi igru da se dim razidje i nikom nista.
Onda ocito nisi gledao sta je taj topovski udar uradio onom vatrogascu jucer , i koju godinu prije toga policajcu na Maksimiru , zato sto je tebi to zanimljivo sada treba neka nadrogirana budala meni raznijeti ruku ili izbiti oko , to je tebi sasvim ok i jos se pitas zasto . Koliko je tebi ono godina 12 ?
Nema tu pomoci jer evo citam da se sprema isto sranje i za utakmicu sa spanjolskom ako nas prije toga ne izbace..Hocu reci ovo nije samo problem nas hrvata jer vjerujem da toga ima i kod vas u BIH a bogami i u Srbiji ali se isto tako nadam da nakon sto ova stoka napravi to sto planiraju iskreno se nadam da ce ih murja sve pohvatati u sto sumnjam te bar dio njih ne poslati na odmor u zatvor da uzivaju i imaju tri obroka na dan na nas racun poreznih obveznika vec da kopaju kanale na +40 bez place!
Onako pošteno. Kod vas i Srba ovakvih ispada ima stalno. Kod nas ne. Desio se jedan sa bakljama protiv Danske prije par godina, kada je zbog dima prekinuta utakmica na par minuta. To je urađeno iz protesta prema tadašnjoj garnituri nogometnog saveza. I znam za još jedan incident nedavno i to je to. Ali nije to ni blizu obimu i šteti kod Srbije i Hrvatske. Bosanski navijači odu na gostovanje, obiđu grad, posjede, popiju, pjevaju, druže se sa domaćinom, odgledaju utakmicu i to je to.
Nažalost, Srbija i Hrvatska kada igraju, ti gradovi postanu ratne zone. Ne znam zašto i kome to treba, ali svjedoci smo toga već godinama. Šteta jer Hrvatska na terenu konstantno ima odličnu reprezentaciju, ali sve oko tih igrača, od HNS-a do navijača, je izgleda u raspadu.
Neki od huligana imaju i izrecenu zabranu ulaska na stadione , a oni ipak usli i napravili pi*dariju. Krivi su organizatori !
Nešto su navalili na Francusku da je diskreditiraju.
naučit ce vas zapad finoj kulturi, otišli u EU, tisuculjetni san ostvarili a zadržali manire Balkana:) neće da može :)