Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedno je spomena i to da je trenutno samo Ronaldo ispred njega po bodovima u utrci za zlatnu kopačku (samo 2.5 boda šta je manje od 2 gola). Kramarić čak ima više pogodaka od njega, samo šta Primera ima veći koeficijent od hnl-a šta je i logično. Najviše još zapanjuje to da bi Kramarić da nema Ronalda već sada bio glavni favorit za zlatnu kopačku jer se već dosta odvojio od Coste, Neymara i Messija.
Upravo zato šta mu je prvenstvo završilo ga nisam spomenuo jer će već sljedeće kolo ispast iz konkurencije. I taj čovjek je ispred Ronalda sa 35 bodova ako već hoćeš točne informacije.
E moj mamiću, učinio si nešto kao Wenger sa Ronaldom. A sad pati :)
Malo ko zna da Rijeka ima sporazum sa Dinamom. Radi se o tome da igrači koji ne zadovolje Dinamove(čitaj Mamićeve) kriterije odu u Rijeku.. Ali nas još manje zna kako li to Kramarić nije zadovoljio njihove kriterije :)
Kramaric, Borozovic, Pasalic... nevjerovatna generacija hrvatskih napadaca
lik5555 to samo kompleksasi govore , pa jedna dobra sezona dinama u europi dijeli hnl od 2 predstavnika u lp. cim mamic otidje to ce se dogoditi , nerealno je ocekivati dobre europske rezultate pred praznim maksimirom