Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.u.š.i.t.e. k.u.r.č.i.n.u. sve ljubomorne duše. Džeko je KING u prvaku Engleske! Da njega nije bilo k.u.r.a.c. bi MC osvojio prošle godine KUP a ove ŠAMPIONAT. To svi znaju, i navijači MC i Manchinni i svi dobronamjerni, ali i zlobni, ljubomorni karinaši što nemaju svog života. Džeko kralju ostani u MC i igraj najbolje što znaš ! Imaš fanova po cijeloj planeti i Dijamant si !
Čovjek je potpuno u pravu. Džeko prije Gomeza sa onakvim zalaganjem i hodanjem, misija nemoguće. Sa pristupom u kojem bi grizao DA, ali ovako kako je sad vrlo teško.
Svaki kreten sebe trenerom naziva, seljacino ona primitivna! Konju neotesani i fudbalska neznalice! Uz vec navedeno neophodno je i dodati - mamlaze glupi!
haha vi dzeku uspoređujete sagomezom sta vam je ljudi budite realni ,jest dobar al toliko nije,tj nije ni među 10 najboljih napadaca na svijetu,a druga stvat sto se vi ponosite njim pa napadate hitzfelda a covijek je osvojio sve zivo, zna sta prica
ovaj čovjek je bio djelom u pravu djelom ne! jer je Bayern odustao od dijamanta a kupuje Hrvatskog Manđukića
\"Ich denke, wenn Pizarro kommt und Petersen bleibt, dann hat man genügend Stürmer. Noch einen Kracher zu holen, wäre nicht nötig. NADITE LINK GDJE JE ON DAO TU IZJAVU DA DZEKO nebi imao mjesta pored Gomeza i Pizzara
Hitzfeld rijeci nisu tako bile. Netacno je prevedeno iz Njemackog na nasem. Mogli bi vi iz \"Klix\" nauciti Njemacki jezik, da ne bi dolazilo do ovakve greske slijedeci put. :)
Edine Džeko, za tebe je Modrić Messi.
on je izjavio da bayernu ne treba skup igrac kao dzeko kad su vec obezbijeđeni na toj poziciji...al to ovce ne mogu skontati pa se prepiru
e moj dorate vidim da putuješ dosta od portala do portala a da si bolestan i to se da primijetit pa ti nebi bilo loše da otputuješ do kakve klinike (onako usput). što se kloca tiče za tebe vrijedi samo jedna \"čime se budala ponosi toga se pametan stidi\" a ti očigledno nisi ova druga kategorija.
@DEN GENERAL TI JE GL/UP/ANE DOSAO 98, OTISAO 02, A ZA TO VRIJEME SMO SLAVILI 4 PUTA OSVAJANJE LIGU, 2 PUTA KUPA, I NAZALOST JEDNOM LP I AKO JE MOGLO BITI 2 PUT, I INTERNACIONALNI KUP 1... VISE SE OCEKIVATI NE MOZE... DZEKE NE BI NIGDJE BILO DA NIJE BILO MISKETA I GRAFITA.. REZULTATI SU JASNI BILI.. MOGLI SMO MI BEZ IKAKVE FRKE DOCI NA EP DA SMO IMALI NEKOG BOLJEG OD DZEKE.. TAKO CE DA BUDE I NA SP.. P.S. MATI TVOJA I JA SMO SE... TUSIRALI ZAJEDNO, POSLIJE NOCNE AVANTURE BILO NAM JE SJAJNO, TRENUTNO JE PREUZEO GENERAL, PA JE DERE GENERALSKI... I EVO \"SEKA\" TI SE JAVILA.. BIT CE AMIDA, A GENERAL JE ODLUCIO DA TI PRAVI BRATA :DD CESTITKE!!!!
Pored Gomeza, okay. Pored Pizzara? Ma daj ba... Koja je to sad on sila? Ali Gomez i Muller bi mu bili novi Aguero i Balotelli sve dok bude setao po terenu kao protiv Irske i u vecini igara Citya u drugoj polovini sezone.
MA vidi se Hitzfeld da si ti jedan matori koji si davnih dana trebao otici u penziju i da je filozofija i taktika koju si ti forsirao proslost, cuj Pizzaro bi imao prednost nad Dzekom hahahahaha, smijesan lik majkemi. Gomez u proslosezonskoj formi OK ali Pizzaro i neki anonimus Cristiansen bas smijesno jadno i zalosno da neko to izjavi poput Hizfelda, boze sacuvaj ovih starih trenera sto stari sto vece budale ispadaju.
Volio bih da Dzeko predje u Bayern,navijam za Bayern jos nas igrac,fenomenlano,ali tesko da bi zaigrao pored Gomeza,prvo jer zabija golove a jos je i Njemac,normalno da ce vise voljeti Njemca nego Bošnjaka,jedino da Heynckes promijeni formaciju pa da igra s dva napadaca to bi dobro bilo,al jednostavno sa ovom formacijom sa jednim u spicu tesko da bi Dzeko zaigrao,bilo bi mu ko i u City-u ako ne čak i gore...
Nije Vlado Grozni kriv što je živ i što je takav. Nije kriv ni što ne zna svoj genetski kod. On čak i ne zna da tu nešto ima i da nešto nije u redu sa njim, on jadničak misli da to treba tako... Ta će..
Kako se samo usudjuje!!!
@Vlado Grozni Majka mi je tvoja dadnula da joj ga sprašim uz gelender. pozz mamu Skender