Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisti
Oni zvižde, a neki preko nje pjevaju novokomponovanu narodnu pjesmu. Da rezimiramo - NIKO u ovoj državi NE POŠTUJE tu himnu
vi sa kamenjarske koride i katalonija, smjesan si kockoglavi
Sta drugo ocekivati od fejk kroasana
Pola populacije hrvata u BiH moze stat na taj stadion, slobodno nek zvizde🤣
Sankcija izbacivanje iz svih takmicenja wwin kladionice lige na 5 godina, pa ces vidjeti hoce li zvizdati u buducnosti vise ikad, a nozda ni tad
kad se budu postivali u ovoj drzavi sva tri naroda tada ce se i himna usvojit i bit prihvacena od sva tri naroda, do tad ce sranje bit svima.
pogledajte izjavu trenera zrinjskog. na grbu mu je prva kockica bijela. sto je strogo zabranjeno
drago nam je da pratite najtrofejniji klub i njegovog trenera😉
Igrajte bolje pa ćete i vi imati priliku izviždati u finalu kupa
Fakat se ne zna ko je gori ,pa mamu vam rodjeni ste ovde ,ova zemlja vas je odhranila i vodom napila ,cemu tolika mrznja mamicu vam fasisticku .
kakve veze ima himna nametnuta sa zivotom ovdje? imamo mi nasu himnu i volimo ovaj kraj vise od svih vas skupa! i najvise ga cuvamo, ulazemo i razvijamo, to dobro zapamti, ne prodajemo se arapima, turcima i inima!
ako mrzis bosnu onda sto zivis u bosni?
jesi to sam zakljucio ili ti je netko rekao?
ovo da je Savez a nije, suspendovo bi zrinjski
Osječam veliko zadovoljstvo kad znam da je morate slušati , a nevolite je .
Govnari, kakvi ultrasi
Samo zvizdite..imate moju podrsku...gledati vas kako patite..neprocjenjivo 👏👏👏 bravo Debili
Ustaška posla
Da su normalni ljudi drzali bi ruku na srcu.. Zivjeti u zemlji a mrziti istu..stvarno moras biti bolestan def ... Meni nesmeta niko svako normalan mi je drag ko zemlju normalno dozivljava ..navijaj brate dragi za koga hoces al postuj zemlju gdje si roden pobogu..
vi izgleda nikad necete shvatit ili ne zelite shvatiti! lazete sami sebe! hrvati vole svoj kraj, svoju zemlju ali ne vole vlast koja ih ugnjetava i ne prihvata kao kontitutivne! to je razlika!
IZ ku, ac. Razdruzivanje isto tako. Ku, ac!
Lazni Kroasani mrs iz BiH ako je ne volite
Nisu nas potjerali ni mocniji od vas, samo nastavi sanjati. Tu smo i ostajemo zauvijek
Ne pase im himma. Pa onda mrs iz drzave. A ja ne kontam NS BiH - pa bolan kaznite ove fasisticke Klubove!! Zasto ih uefa ne popisa po glavi masnom kaznom?
Ovo je naša država mi smo ovdje stoljecima nismo dosli iz anadolije kao okupatori.Cuj mrs iz drzave, a uša keru
Mamu vam latinsko- srpsku mrš iz BIH