Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi Englezi, kakvi Turci, kakvi Grci, niko nema navijače ko JEDNA JEDINA!
Da mi je bit na njegovom mjestu...Guzio bi 3 put dnevno
Joj ako jos neko spomene dijasporu. Je..m vas malene 90% bi BH napustili samo da mozete a pola vas jos uvijek od nas zivi.
dzeko ce veceras bitinajboljiu redovima cityja
Ima li neko link za nospre?
nemoj srat da ces ga cekat do 2:30 da gledas ? a prenos ce ti biti izbacen poslije ponoci ukucaj firstrow1 tacka eu i uzivaj :)
Kad ga Dijamantiii dadne glavom. :D
diamanti igra u bologni :)
HAHAHAH bravo, znao sam da ce neko to da mi kaze. :D
e jakih navijaca u pm ! kao prije nego sto je potpisao navijali za united a sada za city ! hahah sta ce unitedu takvi navijaci ? uredu svi postujemo dzeku,gledam svaku tekmu zbog njeg ali daleko da navijam za citi , navijam da dzeko da gol , ako ne igra i ne gledam!
Bravo. Isto razmisljam kao i ti
Isti sam, ja u finalu FA cupa navijao za Wigan :)
Džekooo OLEEEEE
To Dzeko uvali ga i u americi
Koja tv prenosi ovo?
Bit ce to fino
...ne staviti Džeku u St.Louisu na prijateljskoj i promocijskoj utakmici za navijace i ameriku...jeste isto kao da Teveza i Aquera staviš na klupu na takvoj vrsti utakmice u ARgentini... ...al opet Šejkovi imaju lovu njih ne interesuju navijaci i novci...samo prestiž...
Bosanci, cudan je to narod. Zvijezdu u svojoj mahali ne vole a kad izadju iz te drzave dice se njome.
DŽEKO ZA PREDSJEDNIKA !!!
DIJASPORCI UJEDINITE SE I DOKAZITE DA SE SUOSJECATE SA NAPACENIM BOSNJAMA U SVEDSKOJ KOJI OVIH DANA PROZIVLJAVAJU STRASNE GROZOTE. DŽEKO VECERAS SVE NAJBOLJE :)
volimo Dzku vise nego pi c ku