Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazu da je krkanluk na balkanu.ma dajjjjjj bjazi.momak je samo malo LOOD malo LOOD.
imam utisak da je onaj ranijeri ljudina na kvadrat, totalno neiskvaren. zato, a i znajući koliko je puta bio nadomak titula koje je gubio u poslednjim trenucima, mi je još draže što se upisao u istoriju jednog kluba i fudbala uopšte. ako nigdje drugo, u jednom malom engleskom gradu, među navijačima malog i, uslovno rečeno, siromašnog kluba, osigurao je besmrtnost na najčistiji i najbolji način.
@Max_Bunker A toliko puta je ubrljao u drugim klubovima,eto ovako ce ostat upamcen po čudu. Realno ni u jednom drugom klubu nije napravio neke rezultate,kako kazu Mourinho ga je zvao gubitnikom,al sinoc mu je morao cestitat,
nije napravio rezultat, ali je dolazio nadomak njih. titule je gubio u poslednjim utakmicama, poslednjim minutama do kojih je ipak pravio rezultate, bio prvi, tako da se ne može reći da je neznalica. lester je dokaz za to. čast vardiju i mahrezu, ali po meni je bitniji faktor uspjeha porodična atmosfera i borbeni duh u ekipi. to je prvenstveno zasluga trenera.
znao sam da ce se juce morati igraci promlatiti...to nije moglo promaci
Pravi trener za Man United!
da hoces preci u mancester united, niko od mene sretniji ne bi bio..trenerčina
@kemal malovčić Ko Ranieri ili Hiddink?