Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je ovaj čovjek?? Zašto ga nema na nekoj vaznoj funkciji u savezu??
Pa dobro, ako uporedimo ovaj savez sa onim ranijim nije baš ovo teferič. Naravno da ima još posla ali na dobrom su putu. Nek smo se mi riješili tročlanog predsjedništva i nacionalista a sve će doći na svoje.
Ma nije važno ko je predsjednik saveza, samo nek je Bošnjak, heh šalim se naravno.
Ova prebacivanja ne vode nigdje. Pa ljudi kompromitujemo Brazil. Zašto se ovo radi. Pa možda nikad više i ne dočekamo za života ponovni plasman na SP. Kako vam to nije jasno. Neeeeeee kontam.
Ništa se tu ne kompromituje. Spahić je jedan od većih šupaka u moru šupaka BH fudbala. A s obzirom kakvi smo mi samo takvi nam mogu bit kapiteni i u takve se nacija može klet. Jednostavno nismo u stanju da prepoznamo šupka u bilo kojoj oblasti. Uvijek u prve redove izguramo (sami se uguraju) sumnjive.
Mi nemamo od tog tvog šupka boljeg na toj poziciji. Do duše nije sad u nekoj formi al hajd. Tako je kako je. Al zašto ne sa čekamo da prodje Brazil pa ga ondy zvati i prozivati kako ga već jelte zoveš. On nas je plasirao taj šupak i drugi. Neces mi nove sad tražiti pred SP ili.?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sve je kriv (žuca) Ibričić Sušić je to osjetilno jer je izgubio mjesto u Rep. i sad pravi pobunu preko Dzeke i Spahica.
da, a ovdje sve psiholozi... kada je Hajrovic pljuvao po BiH i kada je Dzeko za savez moljakao njega i slicne da igraju-niko nije rekao ne treba zvati Hajrovica,koji ce nam kad kalkulise... Sad svi po Dzeki osuli, a savez mu i jeste dao to pravo cim su trazili da lobira i moli igrace da igraju dok nam selektor kasni na sva moguca desavanja na kojim treba biti.
naravno da treba razgovarati sa igracima otvoreno a kako ce sa diktatorima izaci nakraj pa onom spahicu treba posle svih ovi desavanja i stoje isplivalo u javnost oduzeti kapitensku traku to je samo njegov prljav ves izgubijo je vec odavno autoritet ali to dase tesi nevjeruje niko u BIH mislim da bi prije bi lagundzija podnijo ostavku u SDP nego spahic dao kapitensku traku SRAM TE ISDID BILO SPAHA umjesto dase izvines naci zbog loseg ponasanja u repki i prema nekim igracima tisi stao u odbranu DZEKE i njegovog oca DIKTATORU napolje zajedno sa onom trojicam NACIJONALISTA stosu otisli kada si i ti trebo ali nikad nije kasno
je*ite se i jedan i drugi! BIH je na prvom mjestu!!!!!!!!!
Dajem apsolutnu podrsku Papetu ! Mora se znati ko je gazda u kuci,a takav mora biti sa jedan.ona kuca koja ima 2,3,5 gazda...nema hjeba od toga.Dzekin poso je da daje golove,ne da seta,Spaha treba igrati za nas a ne biti Egiptov 12-ti igrac. Svi se trebaju povuci na svoje startne pozicije I na ono sto im je uloga I zadaca u repki.
i ja sam da e zavee red koji je susic odavno ispustio iz ruku...Dzekin posao jeste da daje golove ali je selektorov da mu postavi neke igrace koji ce mu pomoc i njemu i Vedi da daju golove...a ne da se oni vracaju po lopte...a to je vezni red i krila...i ja bih se bunio da mi sunjis,kvrzic i sven igraju u sredini...
Susic je jedna obicna marioneta i mulac kao trener, svi znamo ko je glavni u nasoj reprezentaciji gosp. Ivica Osim.
Mozda prvo da Pape nauci otvarati usta, pa da onda otvoreno porazgovara sa igracima
Moj pape dok tu Dzeko i Spahic prave tim i igraju dobro kad im se ku... digne nista od nas.Pitaj Dzekinog babu da pozoves Misketa mozda zi odobri
hiba kralju,uvijek si gospodin bio..sjecam se oprostajne tekme na bilinom!!!a i dan danas si legenda !zivio
Nemojte ni putovati za Brazil..ugrozen je vitalni interes..cccc
Sad sve go strucnjak govori susicu sta treba uraditi... susic je pustio brodu voda da ga nosi gdje hoce pa brod malo ide kako treba malo kako ne treba uglavnom pare kapaju gdje treba kao i u svakoj drzavnoj firmi tako da papeta realno boli...
Brat mu je ucio od majstora za prodaju igraca direktno - Miljana Miljanica.
POŠTENI kladioničari koji imaju SLIKE odigranih listića, a mozete ih i provjeriti jer ne brisu brojeve za provjeru!!!! Uđite i uvjerite se u profesionalnost ovog tima!!! Preko 30 000 kn profita u 2 i pol mjeseca, pridružite im se!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Susic treba podnijete ostavku prije SP...
Hajd da se i ja jednom slozim sa tvojim kom :)
Jadna je istina da su reprezentativci na celu sa Susicem uspjeli da nam pomute to malo radosti u inace ovo tesko vrijeme kada se problemi gomilaju sa svih strana,oni ne bi trebali dodatno doprinositi negativnim stavom i takvim odnosom prema dresu BiH.Preporuka je igracima a i treneru vise medjusobnog uvazavanja a bogami i viseg angazmana na terenu.Momci nemojte da pomislimo da su vam velike pare pomutile razum,pare budu i prodju,nasljedje ostaje!