Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@united Otprilike po tvome imenu vidimo iz kojega ugla ti gledas stvari. Nece biti potrebe da se vise izjasnjavas. @tifo Huliganizam u Engleskoj je uglavnom mrtav, vrlo rijetki incidenti tu i tamo, u svakom slucaju mi u BiH smo gori 10 puta. Osim toga, ako cemo posteno, od jacih liga u Evropi, stanje u Italiji je daleko najgore i to je tako zadnjih 10ak godina. Ubistva, incidenti, bitke......o kupovanju otakmica i sudija, do ostalih skandala da i ne govorim
Forza Juve
premalo je napisano o samoj tragediji, tako da mi mladji moramo dodatno pretrazivati. tri recenice vise vam ne bi skodile, ako i sami znate kako je do svega doslo. napisano je samo da je do tragedije doslo zbog huliganizma. ali kako, zasto... TU STE ZBOG NAS, POTRUDITE SE I PONUDITE VISE !
Nisu oni bili u Širokom!
čuj ubice iz liverpula????ukucaj 15 april 1989 kad si tako pametan
jos to u njima tinja...huliganizam je, u glavama velikog broja ljudi nerazdvojiv dio fudbala...svakako sam protiv svake vrste nepotrebnog nasilja, ali Englezi samo cekaju da eksplodiraju, dzaba i zakon i sve, Milwall vs WHam i slicne price su samo ispod tepiha u Britaniji...i ne samo Englezi, nego svi Evropljani i Juznoamerikanci!!!
ubice iz liverpoola