Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rummenige.
Ko zna zna.
Dovode Duljevica na polusezoni.
Bice dovljno da se Dortmund srusi, a za nesto vise Jajalo!
Vidi Bracike legende nase !!! U kakvo drustvo si se uvalio ... RESPEKT
seljački klub. za bayern navijaju samo mošnje, turci i šiptari.
@xyg opet te turcine pustili, vi srbi bas neki lud narod
@xyg, jbo ti mater vlasku, Njemacku si vidio na tv-u i ti znas smetlje genocidno ko navija za Bayern? Najpopularniji klub u Njmackoj, jedan od najpopularnijih i najtrofejnijih u svijetu?? Mrs!! Najblize si bio Njemcima kada su te bombardovali ‘95 u sklopu Nato akciije protiv srpskih terorosta na Balkanu!!:)
gledaj brace sto se uhljebio.. svaka cast :)
ovaj se nece aslama okusit zapamtite
Ovo ce da vam bude dokaz da trener ne moze da bude svako. Jupp ima ovo da poslozi i da osvoji duplu krunu mada bi se smio usuditi i reci da ukoliko bude imao Riberija i Robbena na raspolaganju u zavrsnoj fazi Lige Prvaka da ce pomesti sve timove redom. Da naglasim da nisam navijac Bayerna.
Plan je Da će yebat mater al bukvalno ko ne bude igrao kako on svira, takav je Jup i takav i onim našim baletanima treba!