Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nas mario mandzukic...pa stvarno ako vec kopirate probajte malo to ispraviti...ili se mozda mario mandzukic izjasnio kao bosanac i hercegovac...
dobro je pa nisu napisali i nas bayern razbio arsenal :-)
nece jer oni nikad ne kopiraju sa njemackih portala jer niko u klixu ne zna njemacki. znaju kopirati samo tuđe (npr. hrvatske kao u ovom slucaju) clanke i zaradjivati na tome pare. da neko hoce, mogao bi lako dobiti parnicu protiv klixa. ;)
pa kad kopiraju Edin Džeko je oznacen kao bosansko hercegovacki reprezentativac
Šta vas čudi što su napisali NAŠ?? Pa ovo je hrvatski portal,to je odavno jasno...neki šokac je kupio sarajevo x...vidiš da je propo portal košto će i hrvaka čim uđe u EU....GLDHZ
Za Edina Dzeku nikada ne pisu da je NAŠ!
pregaziše ih ko plitak potok...
Je li Mario naš ili je bjelokošćanin m.a.m.u vam j.e.b.e.m....
jednostavno kopiraju sa indexa klasika
glupani s k(l)ixka
Od danas sam Bosanac i Hercegovac!
Mandzukic nije nas, ma koliko se trudili nekoga da svojatamo... cudo je COPY-PASTE ako imas novinare koji ne znaju procitati ono sto kopiraju ;)
a ne bez zezancije, bar kad kopiras tekst promjenis ove neke sitne detalje tipa :" NAS mario mandzukic"- eto cisto ono da bude mrva profesionalizma. Znam, znam u Bosni smo i to su nebitni detalji, ali zar se i ti ne osjecas malo nekako jadno?
NAŠ????????
ne znam ciji je Mario Mandzukic al nas sigurno nije:)..ako vec preuzimeate clanak malo ga mozete i edit:)