Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sposobni ste za sve.. Osim pobijediti BiH... :-)
kako nisu,pa pobjedjivali su bh prije
nisam nikada navijao za meksiko osim kad sa rvackom igra
A ne, nismo mi ovaj Meksiko tik prije SP-a pobjedili, NE NE.
Ocam isti Čiko iz Zagora
Kako će ih komšije nalupati,ovaj će crknuti od muke
Kako je samo uporan ovaj selektor Herrera, pa cijelu tekmu on se seta u svojoj zoni daje savjete igracima, galami na sudiju itd, jos je izjavio kako je ponio 7 kosulja za 7 tekmi u Brazilu to bi znacilo da se vide u finalu, tu je malo pretjerao ali su jako borbeni
Ne kontam sto dizu ovog golmana toliko, branio je solidno, a na onim zicerima su ga brazilci pogodili loptom...
ispale mu vratne zile hahaha
vidi ga kakav je gadan
Mexico, Brazil, Argentina... sve mi se više čini da su ša-ša za nas :D
Brazil želi izbjeći Španiju po svaku cijenu, radije bi sa Holandijom igrali, ne bi me iznenadilo da odigraju neriješeno i sa Kamerunom.
Nemoj lupati gluposti... ne boje se oni nikoga...
Druže, nisu gluposti, ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osim sa Zmajevima, e_biga, ni SHREK nebi mogao.
dobri su defanzivno ali sinoć se nisu iskazali u napadu....kvaka je da im se zatvore bokovi jer su tako demolirali kamerun i pokušati izolirati dos santosa...i pola posla je napravljeno
Iskrene čestitke reprezentaciji Meksika na odličnoj utakmici i nadam se da će i u trećem, posljednjem kolu, pružiti istu, ako ne i još bolju partiju, zasluženo trijumfovati i proći u naredni krug takmičenja, u osminu finala, zajedno sa Brazilom.
napokon jedan realan komentar