Euforija na dočeku
147

Heroj Hajduka slavio pobjedu s navijačima u Splitu: Mrzim Dinamo, srpsko ime to

N. K.
Livaja na rukama navijača (Foto: Screenshot)
Livaja na rukama navijača (Foto: Screenshot)
Marko Livaja je golom i asistencijom srušio Dinamo na Maksimiru i tako postao heroj svog rodnog Splita, gdje je sinoć stotine navijača Hajduka dočekalo junake pobjede kojom su ponovo u utrci za prvaka Hrvatske.
Kontroverzni Livaja bio je u centru pažnje i na dočeku, a snimljen je kako na ramenima navijača vrijeđa najvećeg rivala.

"Mrzim Dinamo, srpsko ime to", jedna je od najčešćih navijačkih pjesama koju uzvikuje Torcida, a sinoć im se priključila i desetka Hajduka.

Livaja je pjevao iz sveg glasa i vidjelo se da uživa u tome što s navijačima može proslaviti pobjedu Hajduka.

Poznato je da je Hajduk prethodnih godina imao podređenu ulogu u derbijima s Dinamom, ali je ove sezone po imenima mnogo moćniji tim nego ranije na čelu s Livajom, koji svojevremeno trebao da pređe upravo u zagrebački klub.

Naime, s 15 godina je dobio poziv Dinama, ali je intervenisao Hajduk pa je ostao u rodnom gradu prije nego godinama gradio karijeru u klubovima poput Intera, Atalante, Rubina, Las Palmasa...

Inače, na tabeli hrvatske lige je dosta ujednačena situacija gdje je na vrhu Rijeka, prate je Osijek i Hajduk, dok je Dinamo uz utakmicu manje tek na četvrtoj poziciji.