Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratit ces se ti jaro u Francusku ligu, nece tebe vise Arsenal i za zamjenu
Kakve to sad veze ima, jel\' postao musliman u Arsenalu ili ne? To je njegova privatna stvar.Jbo te, svaka priča se okrene na to ko je šta. 2/3 igrača francuske reprezentacije su posvećeni muslimani, pa ne vidim da to ima neke veze..
ne trebas arsenalu, uživaj u barceloni već si zamijenjen mlađim i boljim ....
MA ON JE LEGENDA A MOŽDA,JEDNOG DANA,I WENGEROV NASLJEDNIK!!
a znate li da je on posto Musliman bas u tom Arsenalu,hehehe zato mu je mozda i arsenal drag,ozbiljno sam cuo da je Henry Musliman.
pa naravno da je ostario...ne može niko biti vječno mlad. činjenica je da je Henry ostavio velikog traga u svijetu fudbala kao jedan od najboljih napadača poznat po svojim eksplozivnim i karakterističnim prodorima s lijeve strane prema protivničkom golu, a još uvijek nije za starog gvožđa... igri Barce uveliko doprinosi svojim iskustvom a još uvijek je brži od pola igrača Primere. U svakom slučaju u Arsenalu je ostavio neizbrisiv pečat i nije ni čudo što uživa status legende...
vidio da ubarseloni sve manje ima mjeste posto imaju bolji igraca od njega ... lafo covijek nezna da igra lijevu stranu, nezna on ni napad .. od kako je doso u barsu nista nije uradio ... ostario je on nema od njega nista samo to mogu reci ...:)
TH14 for life! Living legend!
nemas vise mjesta u Arsenalu,bio si nekad nesto,sada si samo jedan stari ciko