Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOĆEL\' UEFA KAZNITI HENRYJA ZA LOPOVSKO \"IGRANJE\" RUKOMETA PROTIV R. IRSKE, I DA LI ĆE ISTRAŽITI IZJAVE BLATTERA-HITLERA DA ŽELI C.RONALDA I PORTUGAL NA SVJETSKOM PRVENSTVU, I DA LI ĆE ISTRAŽITI ROSETIJA I NJEGOVO NEPRAVEDNO \"SUĐENJE\" NA UTAKMICI BOSNA I HERCEGOVINA - PORTUGAL??! ;-) NARAVNO, LOPOV LOPOVA ŠTITI, PA TAKO UEFA ŠTITI LOPOVE: PORTUGAL, BLATTERA, SMRDLJIVU FIFA-U, I NARAVNO - KRIMINALCA ROSSETIJA. A TI PELE..... G.O.V.N.O_ SI I NEČOVJEK, _J.E.B.E.M_ LI TI SJEME POGANO, _J.E.B.O_ LI TI KRIMINALAC HENRY ONU STARU _K.U.R.V.U_ MAJKU U PO ŠUPČINE!!!! PELE = GNJIDA PRODANA- FUUUUUUUUJ!!!!!
uf evo opet navala morala ljudi...ogledalo u ruke!!!
PELE ne rise sviju ti...hebo te anry
Hajd Pele ne seri. Veliki si igrač i ne bi trebao davati takve idiotske izjave. Iz aviona se vidjelo da je namjerno igrao rukom. Nije loptu jednom rukom dirao nego dva puta. A čak i da to jeste slučajno bilo, onako radovanje nakon postignutog gola prljavom igrom je za svake osude, a ne za pravdanja. Gade mi se svi. Ovo takmičenje je bal za velike zemlje, i žalosno je da male skoro da i nemaju nikakvu šansu kada igraju sa njima. FIFA je sve samo ne Fair Play.
aha. . svasta se danas slucajno desi
Nas sultan Fatih Terim bi ti ocitao bukvicu da se nama isto desilo, ko je Ircima kriv kada im je peder na klupi. BIH 4EVER!!!
Pele pedercino jedna
Došlo je do greške, svakako, ali svako može pogriješiti\", rekao je Pele, uz dodatak da je NEPOŠTANJE ponekad neizostavni dio sporta. greškaaa
vidis kako niger nigera brani pa to je nevjerovatno matori dzukac idi jedi bananu...
Prije igranja rukom je bio ofsajd,cak dvojica Francuza.Ma daj,pa daje i rukom ubacio gol bi bio priznat.Tako je to.Nema postenja,nego zapni da ne dodje do toga.
pele je pickurina
... nije igrao rukom ko ni ja protiv engleza...
Pele - ne seri!
ne seri pele....
Pa cemu to, bilo je sta je bilo, Anri zak.nj.. i sad se nasao Pele da popuje. Ovo je u isto vrijeme i uzano i zalosno i pateticno. Za koju godini ce se pricati da je Anria lopta udarila u butinu i nasla put do glave Galasa. Gadi mi se sve ovo. I na kraju sta je bilo cijela zemaljska kugla vidila kradju i nikom nista idemo dalje sa istim kradjama, ma sta istim novim i za vece pare. Bljak