Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Heba legendo!
kad ti Zeljo u 2 utakmice da 8 golova, nisi zasluzio boriti se za tutulu ove godine. Sarajevo je prosle godine pobjedilo 2 derbija i postalo prvak, ove godine nismo dorasli za titulu sa ili bez Hebibovica. Taktika nabij loptu na Ahmetovica pa sta bude je dobra ali kad igras protiv Mladosti iz Kaknja.
@bbb To što je Krpić rekao ne moraš ti ponavljati, jer on je glup pa hoćeš i ti da budeš. Na osnovu jedne tekme nismo dorasli za titulu? Ma nemoj! Ako se ti budeš pitao. Sarajevo će odbraniti titulu.I ne pametuj previše.
Ukoliko si čovjek i drag ti je sport ,to jest fudbal ,moraš biti pošten i reči istinu ,da žao mi je dobrog čovjeka ,Hebiboviča na stanju što ga zadesilo to jest povrede ,želim mu uspješan i brz oporavak i sretnu karijeru ,Anele imaj vjere sve če biti u redu ,koga dragi Bog voli njega i kuša ,sretan oporavak i pazi se da sestrica ,sretno .
Jesu te brzo naručili za magnet.
Momku želim brz oporavak i jedan savjet.Pazi dobro kome ćeš se dati u ruke da ti radi OP.Što je još važnije to je sam oporavak nakon OP a to je fizioterapeut.Nemoj dozvoliti više od dva čovjeka da ti prilaze koljenu.Tj onaj koji te bude operisao i fizioterapeut koji je u kontaktu sa doktorom.Jer gdje je mnogo baba,kilava su djeca.Prvi se nalazi u Matuljima a drugi je ovdje u Sarajevu.Sretno.
Heba sretno a uhljupima iz saveza koji su pare potrosili na zgradu umjesto na terene j..m sve živo.
Brz oporavak Habibi!!
@davidginola pa ne mislim odmah 11 juniora izvesti na teren nego pruzati im vise prilike, evo recimo slijedecu utakmicu isprobati 1-2 juniora, pa nisu nam juniori toliko losi. U ovoj polusezoni, prvotimci nisu nista spektakularno pokazali, u gostima sami sebe ne mozemo pobjediti i nema potrebe za vrijedjanjem.
Sretno Heba
davati vise priliku juniorima pa sta bude, ne moze se ocekivati od nekakvih Lelica i Gavrica i Oremusa da ce ginuti za klub.