Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSEMICU ILI NECES DA VIDIS ILI STVARNO SI LOS TRENER PA OVAJ RAHMANOVIC NE MOZE IGRATI U PREMIJER LIGI
Super ali svi znamo da ce opet ovi debili kiksati protiv neke ublehaske ekipe pa onda opet povezat par pobjeda dok ne dodje novi kiks. Nemozes osvojiti titulu sa WLWWLD nego sa WWWWW
Volim te Sarajevo!!!
Ponovo vas Halilovic vadi a kad je preso u Sarajevo govorili ste da je nekvalitetan star i cigan sada vidite da je momak glavna karika u timu asistencija i gol za pobjedu svaka cast majstore.
Igru briši, bodove piši.
Svaka ko da je zadnja, samo jako divovi!
Nemojmo se zavaravati, ova tri boda su plod inspiracije Halilovica. Tanki smo i moramo jos puno raditi kako bi ocekivali bodove u ligi za prvaka. Volio bih da znam sta je sa Hericem i Saidom...
Bravo FKS! Samo me zanima zašto Klixan boldiranim slovima nije naglasio da su danas od prve minute počeli dva igrača od 18 i jedan igrač od 19 godina - Šabanović, Mujakić i Mustafić? Prije ste znali i članke pisati kad kod nekog drugog zaigra jedan igrač u prvih 11..
@VolvoXC90 Nemoj ih ni spominjati..
Jedva