Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad losiji sastav sarajeva.Kao hordas razocaran.Pravom igrom uvjerit cemo se protiv zeljeznicara
Ekipa koja se navodno bori za prvaka, ne smije imati neugodnih protivnika, a naročito to ne smije biti Vitez. Nije ni čudo što nam ekipe ne prolaze ni prva pretkola, kad nam "zvijezde" u najboljim klubovima neugodnim smatraju ekipe iz dna tabele
Vitez tri puta bolji.
Pobjedi se ne gleda u zube. Prvo poluvrijeme nije tako loše bilo solidna igra . Drugo poluvrijeme trenerska odluka da se povuce mi i nije baš najasnija pogotovo što je u zadnjoj liniji Sarajevo deficitarno danas .
3 bobe su 3 bobe, pobjedi se ne gleda u zube. Samo gazi !
kako losa igra sarajeva sta je ono
a sto bi dobro igrali koga smo to od poznatih doveli u tim na zimskom periodu i opcenito?
NIkad lošija dva tima nisu bili prvo i drugo mjesto na tabeli :)
@D1N0.K tm kažeš na osnovu zadnja dva kola. A tijekom cijele sezone smo imali dominaciju.
Slaba utakmica, Sarajevo sretno do pobjede.
Sadaka.
zar nije u vas stadion sadaka arena
pronosale nas vile