Komentari (544)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...duje, ajd u p­izdu materinu :)
nazad u picino cose:-)
...teži adezeov desnonaginjući lik...inače, šef splickih bolnica, ako dobro pamtim...
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Nešto si ti to malo pobrko duje.Mi navijamo za hrvate a oni nam od srece pale zastave.
Pa pale i svoje zastave, u čemu je problem?
Za sve napaćene nacionaliste: ZEMLJO MOJA JEDINA, OD POLJUDA DO KOŠEVA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
a moj zastupniče, i to saborski, dje nestaše pare koje je Hrvatska dobijala iz inotigazemstva da bi pomagala te izbjeglice
Pokusali sa vojskom RS da nesto ucinite u okolini Zepca,na Busovaci,Vitezu,N.Travniku,Vakufu,Prozoru......itd.,dali pare prodanim bosnjackim dusama koji ce doci na sud i zbog kojih su mnogi izgubili zivote,vi kao jebe..stranka na vlasti zatvorili puteve gdje hrana za srednju Bosnu nije mogla doci i gdje su ljudi gladovali a poslije mnogo godina kao i sada umiru od raznih karcinoma gdje je masa mladezi oboljela LEUKEMIJOM,koja mora svaki drugi dan ici na dijalizu itd.da Bog da da vase tvrdokorne pristalice tj.ustase dozive sve to a za informaciju Bosna je navijala i navijace za Hrvatsku,da je Bogdom i Srbija bilo bi predivno.Mnogo bolesti u fameliji i jeb....ze..,
Gospon Duje Marasovicu sta ti seres koju pic.. materinu,nakon 24 godine se vidi koje kriv za svu bol na ovim prostorima HDZ sa vodzom Franjom Tudzmanom .Na zalost svih nas Titinog sina koji je bio najmladzi general i koji je pravio sranja ali OTAC ga nije mogao streljati vec mu je pripremio HDZ(HOMOSEKSUALNU DRAGOVOLJNU ZAJEDNICU).Ivic Pasalic ima gubice kao afrikanci od silnog pus... onom ped... koji je napravio plan sa Milosevicem ustvari on jr i napravio taj plan i predlozio ga Slobi sto je ovaj i prihvatio,zali boze zrtava ali JNA koiju sam pocetkom rata u Hrvatskoj napustio tj.skinuo da nije mogla tako dugo uzeti Vukovar ,JNA je tada mogla zauzeti evropu.Vec ste bili u stisci kao partija trebaliste skupiti tolike pare za oruzje kojim cete pokusati zabiti noz u ledza bosnjacima iako ste tri godine imli vremena i vojska vam se obucavala u igrama sa JNA popus... ste i da jos nije bilo onih bosnjaka koji su uzeli pare za Zepce gdje ste zajedno rame uz rame sa vojskom RS .
Meni su poslali konkretnu pomoc u vidu tri snajperska metka i tako me u osamnaestoj poslali u penziju....dabogda im Kamerun utrpao jedan a Mexiko dva...sto ce ukupno biti tri...gol po metku... svim srcem protiv njih...a ova izjava ovog shupka ce i ovo malo raje sto navija za njih okrenuti protiv njih...
I izdali i pokrali.
Znamo mi HDZ
Hdz nema monopol nad hrvatima. Mupm.
JASMILA, OPET SE BUNE! HEBI IM MAHTER, HOPET.
Do kada cemo se vise bez potrebno prepirati?Jesu nam ovo jedini problemi u zivotu,tko je koga branio i sta je bilo?Jedini problem Bosne i Hercegovine je ekonomija,i da se otvaraju radna mjesta.A sve drugo je ne bitno.Pa necemo ovako cijeli zivot.
jaoooo naroda primitivnog, pa bolje da sam se u zambiji rodio
dosadno im u zivotu , pa naravno opet poceli o glupostima i medijskim hajkama da na ovako izvanderan nacin poremete , vec polako fino utemeljene odnose koje su nas spojile priliko katarstofalnih popalva.. Užas što ti je novinaru platit da pise kako mu se kaže , ma ciste izmišljotine !
www.youtube.com/watch?v=VWPtZUrkmHc
dobro čovjek zbori, zar ste zaboravili meč turska-hrvatska??? cijelu noć ste ko zombi ponavljali turkija-turkija. feštali ste dva dana i dvije noći sa zastavama turske, trubeći iz automobila po sarajevu. sad uzmite u ruke iranske zastave i mlatite ko s turskima.
Odavno ništa smješnije nisam pročitala :D
opa, opetm se zavadiše "braća" po interesu.. pa ne ide zajedno, hrišćani i muslimani, kako vi to kažete u šeheru sarajevu.. podrška braći Hrvatima iz Banja Luke, uz vas smo mi, šta vas briga što samo 23% teritorije BiH ne navija za vas:)
nešto novije https://www.youtube.com/watch?v=OnnkGvPomY4
Duje nisi ti pravi Hrvat konju jedan i nemaš pojma, mi smo za Hrvacku navijali i navijat ce mo opet kad bude igrala, a to sto vidis Brazilsku zastavu to konju obiljezava drzavu u kojoj se odrzava SP i to nema veze s tvojim navodima, a ti nemoj vise da gledas ni jednu utakmicu SP, za tebe su Koride bikova, a ne ovi svjetski sportski dogadjaji
Iz kog dijela si Tuzle i u kom kafiću si večeras, da vidimo za koga navijaš?