Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e Ola,Ola slavonska lola,sad vidite šta kulen radi.pa ovaj Bolt je smješan za Olića
svaka čast bajernu
Nema potrebe da blacenjem Olica, taj momak je krvav\'o stek\'o ono sto ima trenutno....
žiku olića isto bodljikavo prase hahahahaha
jeehbo vas bajer ni njemci nece da navijaju za njega,vec samo onaj dio bavarske,a vi glupi bosanci kune te se u njega,a jeste glupi nabijema vam ga do bubrega
to si cuo iz sestrine sobe pa opa uvalio joj ga ja opa, mala voli sad cemo opet opa, kaze da je puno njih u sirokom brijegu kroz nju proslo ali kaze ti mehmedalija si najbolji uf idemo opa
Ajme meni ubi ih šokac :) A ti majstore samo drži Pjanića na klupi, jedinog igrača sa mudima i glavom pored Lopeza u cijelom Lyonu.
Mislim da je velika lova bila u igri da Lyon pusti daljnji plasman Bayernu.... Velika velika lova - ona igra Lyona je bila toliko nikakva da se cinilo da su namjerno povukli rucnu. Na kraju krajeva - svi ocekuju \"atomsko finale\" = puno para od TV prijenosa milioni eura prihoda - ko bi ba gled\'o Lyon u finalu... Samo jos jedna u nizu namjestaljki. Slijepi to ne vide.
POSRBICE SU MENI MRAK LJUDI. ;-) PRVO SU PUŠlLl KURČlNE TURCIMA CCA 500 GODINA, A SADA ŠIPUŠE SRBIJI (BEZ REPUBLIKE KOSOVO, NARAVNO) ;-)
Realno, nije Bayern bio DOBAR koliko je Lion bio LOŠ!!! Sramota je da ovaj trener vodi Lion. Upropastio je sve svojom kukavičkom postavkom igre, pa je Bayern (koji inače ne može jednu B. Menhengladbah pobijedit) imao dosta prostora pored kukavičke bunker igre Liona. Sa takvom igrom Lion bi izgubio i od Laktaša... realno.
Zasto bosnjaci imaju izbacene vilice?Zato sto im siptari jeb.ali zene.Otud i visoka stopa nataliteta jer je opce poznato da se siptari j.ebu ko zecevi.Eno i drzava Kosova je puna Fata i Nana bosnjackih. Peru noge smrd.ljivim siptarima.Mosnjaci su mjesavina cigana i siptara, joj kombinacije...A htjeli bi bit hrvatsko cvijece.Oni su samo inferiorna nacija bez identiteta.A sto znaju da ga prime, sve im lahko ulazi. Hrvati i srbi su dostojni rivali u sportskim natjecanjima, dok ste vi jadnici samo gledatelji posto citat ne umete. Najnepismenija nacija u Europi. A Dzeko ce vam na kraju zavrsit u slobodi iz Tuzle...a moze i pop.usit Olicu.
@OPA hallooo...levatino jedna, o cemu ti pricas...pa jesi li ti gledao uopste utakmicu ili si cuo samo da je bayern pobjedio 3-0 i da je olic dao 3 gola...pa pjanic je usao u 69. min. seljoberu jedan...ti mu nesto imas reci...ne zasluzuje da se valja po tim tvojim prljavim ustima....pa ti ne vrijedis dugmeta na njegovoj kosulji a kamo li sta vise....sta ti radis u zivotu? izracunaj hoces li do kraja zivota zaraditi koliko pjanic uzme za godinu ili pola....otplati taj kredit sto si njime kupio taj kompjuter, smetljaru jedan i ukalkulisi da ti ostane za hljeba i kutiju cigara
OLIC POTOPIO PJANICA! PJANA TI SI ZA DRUGE LIGE PAKSANA JEDAN MALI! GORI SI OD IBISEVICA TARABE JEDNE! DRAGO MI JE DA TI IVICA MALO OPALIJO! NISTA OD NASI ZMAJEVA SA OVAKVIM IGRACIMA MI HOCEMO NA EROPSKO NEMA SANSE. SLOVENCI HRVATI I SRBI IMAJU BOLJE REPKE OD NAS ZATO STO IMAJU DOBAR SAVEZ! BOSNA CE UVJEK DA GA PUSI SUSJEDIMA :)!
TRENER LYONA JE IMAO POGREŠNU TAKTIKU I U MINHENU A VEČERAS POGOTOVO.NE IGRA SE SA JEDNIM ŠPICEM(LISANDROM)A GANJAŠ REZULTAT.DRUGOG ŠPICA JE MORAO UBACITI ODMAH KAD SU PRIMILI GOL.NEDOSTATAK ISKUSTVA I FENOMENALNA NOĆ IVICE OLIĆA(BRAVO SLAVONAC)SU UČINILI SVOJE.AKO U FINALU BUDU IGRALI BAYERN I INTER NAVIJAĆU ZA BAYERN.
\"Travnik\" Ne seri bezveze!