Sjećanje na Asima Ferhatovića
695
Hase je uživao u druženju s "običnim" ljudima
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu vidio bosog covjeka na ulici, skine i dadne mu svoje ciple. Sjedne u taxi i ode kuci!
svi u napad, jedan je hase
G.l.u.p.a.n.e dosadni, pokusaj promjeniti tu izlizanu matricu o nekakvim titulama. P.o.p.i.s.a.m se na svaku vasu titulu nakon koje ste oborili BH fudbalu koeficijent u Evropi. Tacno je da je rahmetli Hase prije svega bio covjek koji ne bi dao svoj obraz i cast prodajom utakmice kako su to cinele ili cine vase "legende"stariji i mladji Osim. A zbog rahmetli Hasetovog fudbalskog umijeca raja je dolazila na utakmice. Zato m.a.j.m.u.n.e ograniceni prestani pricati o temam o kojima nemas pojma ili moralne argumente!
Hase Bog ko Diego! Na zalost nisam se ni rodio kad je pravio Show, al mi je stari prico legende o njemu. Ps Lijepo je sto se u prici spominju odlasci u djamiju, klanje kurbaa i to... Samo detalj za sve one papke koji su popu.sili pricu o pomanjkanju prava za vjernike muslimane u bivsoj Jugoslaviji. Ustvari mnogi bi se trebali ustat na pomen te bivse drzave, al tako to biva i u pricama, plakacete jos za tim statusom, standardom i tim vremenima.
šteta što štrumfovi nemaju ovakvu legendu
@bolo To je suplja prica z malu djecu. Kakva ba ljubav? Radis u porodicnoj firmi, dobra ti je plata, volis taj poso familija i sl. Eh onda se pojavi firma koja ti nudi 10 puta vecu platu i ti ne bi pristao??? Ma daj molim te, od ljubavi se ne zivi, svatices to jednog dana kada te sustignu obaveze i problemi. Hase nije nasa legenda nego Vrbanjuse, mi nikada nismo imali niti jednog igraca koji je ponikao u Sarajevu a da je ostavio dbok trag i ljubav u srcima navijaca. Ssic, Turkovic... Sve su to igraci iz drugh klubova, nazalost to je tako... Hase ahmetile je bio raja, volio je ovaj grad i klub, ali realno ispod prosjecan igrac od kojeg se pravi zvijezda... Iskreno i nas klub koji u ovoj smijesnoj ligi ne moze da osvoji trofej, imamo ih isto ko Brotnjo i Modrica, se prestavlja kao neki DIV, dosta je suplje price i obmanjivanja, HOCU REZULTATE I TITULE!!!
"Dok Hasetu ne uzmu loptu, slušajte muziku iz našeg studija". JEDAN JE HASE !
mozes govoriti sta hoces. ali svako stariji koji je imalo pratio ex-yu ligu zna o kakvom se igracu radi. ali sto je najvaznije nije htio ici u drugi klub jer je volio svoj zivot u sarajevu. danas nosi stadion njegovo ime i navijaci ga dizu u nebo. reci mi jos jednog igraca sa takvim statusom u bivsoj jugoslavioji? istina je mogao je mnogo vise jer imao je talenat kao niko tada ali jednostavno bio je takav da mu nogomet nije bio na prvom mjestu vec porodica i raja iz njegovog grada. i opet je bio jedan od najboljih igraca koji su koracali stadionima bivse jugoslavije.
Papane jedan iskompleksirani. LEGENDA ZIVI VJECNO . JEDAN JE HASE !
Gjde si ti igrao...u avliji....zavist je bolest.
Prenapuhan igrac koji nije mogao igrati ni u 1 evropskom klubu, stvarno nizerazredni igrac bez velike karijere. Drag mi je bio zbog ljudskih kvaliteta, ali ne treba lagati i obmanjivati javnost....
Svi komentari pozitivni samo jedan je uljez(tvoj komentar).To najvise govori o tebi kao osobi zar ne? Takve nazivamo shupcima u Sarajevu.Usput s.e.r.e.m ti se na shugoslaviju.
Postovanje za jednog od legendi EX-YU fudbala i FK Sarajeva! Ovakog fudbalera jos dugo nece biti na prostoru EX-YU! Grobari jug!
HASE LEGENDA GRADA I DRŽAVE
Vozdra papci, kad ste vec stavljali ovaj clanak mogli ste postaviti i video klip o tome kako HORDE ZLA iskazuju postovanje najvecoj legendi FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO... Uzivajte ;) http://www.youtube.com/watch?v=6y5bABhAAOI
frajer dao 400 golova,pa jel taj tim imao ostale igrace xD
RAHMET TI DUŠI LEGENDO