Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOYKOT IZRAEL !!
IGRAC ODE U 2 LIGU IZRAELA GDJE 80% STRANACA NA KRAJU NE DOBIJU PLACU I ONO SE PONOSI TIM SVASTA MOZE KOD NAS
Para je mila, makar i zidovska bila?
Jeko ovaj??
Opasaj se dinamitom i raznesi se medžu ćifute, osvjetlaj nam obraz bošnjaćki. Allah Uakber!
mjesas naciju i vjeru ...
@SergeiNilus1 Ti si idiot! Fak ju self!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
opa znači bošnje ko jeebe palestinu hahahaha
Nisam siguran da će te prihvatiti u Izraelu,ako saznaju da si "muslim" :) Znam da su navijači prije par godina prisilili klub da istjera dva fudbalera Ruska koji su bili muslimani. Čini mi se da je tada i Netanjahu bio umiješo da zadrži igrače al' mu nije uspjelo.
ako nisi znao u reprezentaciji izraela igraju i muslimani
Izraelcu ne daju da uđe u državu uprkos tome što je musliman Piše: V. Vukmirović Danas, 11:54 Napadač RB Salzburga Munas Dabbur našao se u velikim problemima zbog kojih neće moći putovati na pripreme svog kluba. Salzburg će uskoro otputovati u Ujedinjene Arapske Emirate, a napadaču austrijskog prvaka je ambasada te zemlje odbila izdati vizu zato što je Izraelac. Interesantno, Munas Dabbur je musliman ali mu ni to nije bilo od koristi u ovoj situaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)