Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi samo jasno sta se desava tom djecom u juniorskom uzrastu, posto zadnje dvije godine Zeljo im uzima titulu i to ove godine poprilicno ubjedljivo. Doduse osvojili su kup, ali generacija s amalim Hadzicem je trebala vise pogotovo sto su kao kadeti harali. Ili neko ne radi dobro sa juniorima ili je neki drugi razlog.
generalno je veci problem prelazak iz juniora u prvi tim. Nazalost, kod nas se sada masovno forsira dovodjenje isluzenih stranca, umjesto da damo sansu mladim igracima iz vlastitog pogona.
Djeca prvaci a ni za jednog mjesta u Sarajevu. Lakse dovoditi polovnjake iz okruzenja koji igraju zbog plate ili ove naše što se uhljebe i nemaju ni ambicija da gdje idu pa se vuku po terenu. Zato su nam i derbiji tanji a klubovi nemaju zarada od prodaje igrača