Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nas "strucnjak" kaze da nije bio onda vjerovatno nije bio...
BUFFON ostaje car
@4G63T Treba čuti i mišljenje sudija iz Cazina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za ovog je cak i Vugdalic razuman :D
BUFFON ostaje car
Kae vugdalic, slobodan udarac ili kreč, gledo sam na mute do kraja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nazalost penal cist ko suza
ako ovu izjavu vidi fifa možda ponište gol realu pa se naknadno odigraju produzeci jer ipak je to strucnjak iz BIH rekao a to se cijeni svugdje u svijetu , mislim da je real spreman vec da plati vugdaliću i klixu da uklone ovaj video i sve tragove dok nije do Infantina stiglo.
poznato je koliko su u svijetu cijenjene naše sudije tako se već špekuliše da će jedan suditi finale lige prvaka, a jedan i finale svjetskog prvenstva :)
Kakve veze ima jel četvrtfinale, jel 93 minuta i koji je rezultat. Sjašite više, nema tu pameti velike, Vasquez je bio u izglednoj situaciji za gol, Benatia ga pokupio s leđa, penal čist ko suza.
Mene bi bilo stid ovo zabiti na mjestu ronalda samo bruka svoju karijeru sa ovim, vidi se da je namješteno još izjavljuje da je bio prekršaj a ima oci da je slijep pa hajde. Ja bi ovo fulo, otiso u produžetke i šta bude ionako bi imali više igraca i poslije izjavio za medije da nema potrebe da im štimaju golove neznam kako ih nije stid pogotovo poslije bajerna prosle godine.
Hajde ne serite frajer mu nogu uvalio u prsa naravno da je prekršaj. Doduše mogao je sudija da ga ne svira, ovako je pokvario sliku cijele utakmice.
Ovo se ni slucajno ne bi sviralo kao faul ni na centru, a kamo li kao penal koji odlucuje prolaz dalje. A ne volim ni Real ni Juve
Zaboli me racku i za Real i za Juventus. Samo BORDO - BIJELI.
Gdje ti igraju?
Vugdalic i aaaaaadis na aparatima barsa ispala nemaju koga prenosit sad a morat ce real haha
A ja strucnjaka i kurca... Eto pratio sam veci dio utakmice i ovakve startove nije svirao...ili si gledao pa daj komentar ili nisi gledao pa se onda poklopi... Tako je sinoc pola ljudi propustilo ovu tekmu i ljubomore sto ce Real proci a Barcelona ispala...i tek od 60min gledali tekmu jer je u 61 ili 62min pao treci gol...i za preostalih 30min izmislili toplu vodu...objektivnost na nivou
Ne kaže da nije postojao, nego da nije trebao svirati. Eh sad, svaki navijač kkuba za koji se svira takav penal će reći opravdan a svaki mrzitelj tog kluba da nije bio, iako je bio i opravdan penal. Buffon izjavi kako nije trebao svirati penal, a ne da nije postojao.
Ko god misli da nije penal bez potrebe troši energiju na mržnju. Svaki normalan i cijenjen svjetski sudija je već rekao da je penal tako da se nema o čemu više raspravljati.
Gdje?
@ktbffh na googleu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma molio lik boga da ga neko takne pa da padne, Benatia mu je samo "uvalio" nogu oko tijela i izbio mu loptu.. Ovo nije penal i nikad ne bi bio sviran protiv Reala u zadnjim minutama ako cemo posteno...
Benatia je loptu samo dirnuo malo.. lopta se odbila od prsa Vasqueza. Kojeg je Benatia prije toga gurnuo s ledja i napio nogom u prsa.. Penal ko suza
Kazu Real osvojio ligu prvaka, kako nece kad god zagusti ima sudija da ih provede ... tuga
Sudija je najviše zeznuo nas, uskratio nas gledanja produžetaka. U ovako važnoj utakmici u posljednjim sekundama nije trebao dosuditi penal i bukvalno odlučiti ishod utakmice.