Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je 1996 godine igrao za reprezentaciju, dolazio u Bosnu iz Njemacke putovao po 25 sati i ganjao vize po 2 dana da bi igrao. Al to nas narod zaboravi jer cim nisi u medijima pun usta o svom patriotizmu odma si nula od covjeka. Haso hvala za sve sto si dao svojoj domovini !
Hasan je dingospo uvijek bio
Nije dao da mu papci iz SAVEZA sole pamet imao svoje JA i ostao pri tome do kraja karijere.
Kako sam ponosan bio kad je bacao R.Carlosa ko prljav veš
Dovoljan dokaz o tome koliko je Brazzo uspjesan je i da je od strane njemackog ZDF-a dobio svoju emisiju u okviru programa SP u okviru koje razgovara sa vrhunskim igracima koji ucestvuju na SP, izmedju ostalog je kod razgovora sa Mandzom naglasio da navija svim srcem za BiH, osvajac Lige prvaka Salihamidzic.
ostavio repku kada je bilo najteze puuuuuu
niko se nije stedio na tekmama za nasu repku ko ovaj shupack...
Drago mi je vidjeti ove igrace koji su bili tu kad je bilo najteze kad su dizali BiH iz pepela,mislim da ovaj covjek zasluzuje mjesto u reprezentaciji kao i Baljić,Piplica
Najaci nas igrac poslje Baljica
braco legenda bh fudbala
BRACO BIO I OSTAO GOSPODIN ČOVJEK.
Moj najdrazi igrac tadasnje reprezentacije i Bayern Munchena :D Moze neko pricati sta hoce, blatiti ga, kuditi i govoriti sta god pozeli, to nece promjeniti moje misljenje o njemu!
Gdje ti je Uli Haso..i spanjolka..ne smijes pisnut od njih dvoje..hoho mucho trabajo poco dinero..frc
Brazzo se uvalio na ZDF... pored toliko drugih... nije se salit sa njim :)
prolazak grupe 100%, a kasnije moze biti svasta.. nadat se :)
Igracina je vazda bio
Ziku mu nosine,ko u onog berlinskog medjeda Nazifa!
Hej,Chedo mi ovo lajko,mozda stvarno nisam trebo stavit vako pogan komentar?!