Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"City osjeća pritisak bivanja na vrhu Premiershipa\"- taj pritisak će nestati slijedeće kolo.
Gori Manchini od Safeta Susica
samo je jedan manchester a to je united, uniteeeeeeeeeeed uniteeeeeeeeeeed
PS. Moj gornji post je naravno bio upucen ovome KOS-ovcu sa prvim komentarom!
Jašta, i ti si od onih b a l i j s k i h bilmeza koji smatraju da je onaj \"tuđmanovac\" ćiro bio bolji od papeta, jelda? A to što je pape uspio što NIKO prije njega nije, to se ne pika, jelda? M a m u li ti j e b e m dušmansku i svima koji misle kao ti!
taj \"pritisak\" se u narodu kaze NEISKUSTVO!
Strasan goldzija !
E u tome je razlika izmedju Uniteda i Vas.United uziva biti na vrhu dok ostali strepe kako ostati na njemu.
haj ponovi onu recenicu!!! \'\'tri utakmice i tek dva osvojena boda\'\' eeeeeeeeeeeeee...hajmo sad u te 3 tekme sagledati koliko je dzeko igrao i kad je u igru ulazio????? eeeeeeeeeeeeee....eto vam sad!
Neka, kako Džeko ne igra zijanili ste 5 bodova
samo je jedan grijeha je vrijedan 1921
šta me briga za nekakv klib iz nekakve lige, šta mi imamo od toga ?