Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzima ovo Totenhem glat.., zivi bili pa vidjeli ;)
"Čudesnom igrom u uzvratu protiv Ajaxa". Mislite nabijanjem lopte u Ajaxov šesnaesterac, uz nespretnu Ajaxovu odbranu i nenormalnu dozu sreće.
nadoknadit 3 gola zaostatka od cega jedan na svom terenu je cudesno taman da su ajaxovci sami sebi zabijali, prema tome kapak
@RoyalStandard Nadoknadili zaostatak jesu, ali da je igra bila čudesna, to je savim već druga stvar. Ajax ih je rasturio na sastavne dijelove što su i sami priznali na kraju utakmice, i trebali su jos najmanje dva gola da im uvale. Ajax je isto tako zasluženo ispao, jer se se, uz neiskoristene šanse, njihove stare boljke pojavile u najnezgodnijem trenutku. Dakle kao što rekoh: nabijanje lopte u šesnaesterac, nespretna odbrana i nenormalna doza sreće.
Vala Liverpool ako izgubio onaj Klopp nek spremi štrik i objesi se, to bi bilo ko zna koje drugo mjesto u raznim takmičenjima. Prati ga maler ali je čovjek stručnjak vrhunski.
Ovo je vise pojacanje za L'pool. Iako Kane ima dosta golova ove sezone vecina ih je bila iz penala ili neki golovi za koje on nije zasluzan. Nek se L'pool fokusira na onog sto je za dlaku izbjegao vojni rok.
Lomi ih junace