Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udjite malo na stranice Newcastle-a pa provjerite. treba s momkom popricati pa da vidimo za koga zeli igrati. nema tu Alija nista. mi smo cudan narod. eno hrvati pozvali Darija Vujicevica iz Twente-a. lika bas pratim, sve cekam da ga neko nece spomenuti da ga prati. sjedi na klupi, mlad, udje zadnje 2 minute. Iz Sarajeva, al za nas ocigledno nije dobar jer sjedi na klupi a za hrvate jest pa su ljudi pozvali iako je mlad!!!! dakle greska do NSBIH-a, Susica, Baljica, Tulica i kompanije!! pogresno rade. a onda se glupani javljaju i kazu \"nece BiH nikog moliti\" razmislite, narode!!!!
POPISAM SE ALIJI NA MEZAR I EBEM GA KAD GA PONESU NA TABUTU!
Mamu vam balavu moje tko ti je cuvalo usranu guzicu dok si bio u pelenama po raznoraznim sumetinama BIH , za takve poput vas je samo dobra krampica i lopatica pa da se malo naucite pameti umjesto sto trosite mamine i babine pare sjedeci u nekom internet klubu ......
@ Mustang tvoje TKO te odalo,ne provaljuj se.
@ CHICHA Hranimo vas SRBE I HRVATE Odakle su Subotic,Kuzmanovic? Odakle su Rakitic,Petric,Corluka,Ljubicic,Cilic? Hranimo vas ,jer u vasim zemljama nema talenata,dolazite u BIH po njih. Zasto ih trazite po BIH,ako vec ima u HR i SRB? vas izvor talenata je presusio,pa dolazite u svim sferama zivota u Bosnu da potrazite. DJE SU VAM TALENTI?
Mama ti je kobila,,,
E politicar nasmija me cestito : ))) Koga hranite??? Dobar ti nadimak, prilagodan nako \'naaas
Kako covjek ovdje moze procita bljuvotine pa da ti se zgadi ne samo drzva nego i komletan bosnjacki zivalj , prvo primjecujem da komentare uglavnom pisu djeca do 15 godina koja treba da su valjda u skolama pa da nesto i nauce o lijepom pisanju a puno vise i o mozganju posto ne vidim puno mozga ovdje u komentarima , pozva li tko ove silne momke koje nam otima prvo Hrvatska pa sve ostale zemlje svijeta u raznim sportovima da ikad obuku nas dres , pa negativne komntare mozete pisati samo onda ako nesto negativno i uradi , ovako pljujte ako bas morate po ljudima koji ih treba da pozovu da igraju za nasu zemlju , sta trenutno radi susic , hoda po carsicama umjesto da je otisao pa konkretno popricao sa Harisom i jos dosta Harisa diljem Europe ....
Nizakim BIH nece plakati,ko god joj okrene ledja,ako misli da mu je bolje u Sloveniji,onda neka ga tamo,BIH nikad nije zafalilo talenata,dobrih sportista,tako da tu nema problema,hem sto imamo mi vrhunske sportiste,hem sto hranimo Hrvatsku,Srbiju,Sloveniju,Svedsku,Austiriju,Njemacku i koga sve ne,najvise ove komsije,kad su nesposobni da sami stvore talente,pa moramo ih mi napitati.
pa stvarno vi niste normalni...mrzim pisat komentare al jednostavno moram kad ste toliko paglu...ako vam se ne svidja nemojte citat...al\' prvo krenete od nacionalnosti pa dodjete do religije vrjedjate jedni druge...psujete, vulgarni ste...kad ste toliko pametni kako nijedan od vas nije zavrsio kao novinar, pisac, glumac, reziser ili barem NORMALAN???
Koja patetika Boze dragi sacuvaj. Kad se nema o kome drugom, ajde o igracu koji je bih porijekla a koga opet nisani ManU ???? Nego ko nisani Dzeku danas zna li se, bio je na meti svih velikih klubova zemaljske kugle a i sire : ))
Prvo, mali je Slovenac, igra za Sloveniju, kakve veze ovo ima sa nama? Drugo, ovo su najobicnije novinarske gluposti, kada nemaju o cemu pisati onda nesto izmisle. Momak nije dovoljno dobar da bude na klupi Newcastle-a, a eto hoce ga Man. Utd???? Dajte svega vam, ne prenosite gluposti.
ja još ni jednog Vučkića nisam upoznao, a to što se mladić zove Haris ne mora da znači da je Bosanac
Ma slovenci nisu nikad nista bili bez bosanca... ja neznam nassta bih ta nacija licila da mi bosanci nismo ovako privlacni hehe
naso se neko protiv alije neshto reci....ccc