Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto ne mogu ove seronje koji vole Bosnu ali samo iz daljine.... Paša moj, da je tebi Bosna toliko draga igrao bi za reprezentaciju i pokazao tu ljubav... tako da mojne te šuplje.... Uhh, ne mogu vam opisati kako me ovakvi likovi nerviraju....
Nego cime ? Dodje jednom godisnje u Bosnu i obidje nenu ili koga vec ima ovdje i onda spuca tetovazu kao fali mu Bosna.. ma daj ba. Razumijem ljude koji su otisli iz Bosne i nemaju se namjeru vratiti ( oni to barem ne kriju ), ali ovakve seronje ne podnosim. Laze i mene i sebe sa ovom tetovazom.
Adnan Catic je pokazao u vise navrata da voli Bosnu, lik cesto dolazi i za njega je jasno da voli Bosnu. Ovaj lik sere, i sam si rekao, nije ni rodjen ovdje, znaci nema ama bas nikave veze sa Bosnom. Koji ce mu qurac onda ova tetovaza? Sta hoce da kaze sa njom ? Mogo je komotno tetovirati i zastavu Nigerije....isto bi znacenje imala.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dzaba mu.
Djaba mu sve kad ne slusa death metal :))))
Prvu zastavu i grb neovisne Bosne i Hercegovine je PREDLOŽIO HDZ BiH. Taj je prijedlog HDZ-a, sa motivima ljiljana, srednjovijkovne bosanske države i prihvaćen.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fašist!!!!! Tetovira fašistička, Fundamentalistička obilježja!!
Svaka cast Hare, pratim te na Instagram
Neka brata,voli Bosnu...Šta vam je ba,hiljade ih zivi u Bosni pa vole tamo neku Hrvatsku i Srbiju gdje ih domači preziru...Tako je brate nek si je tetoviro i to cijela od Une do Drine od Save do Mora...Tako je brate,svako dobro ti Allah dao...BOSNA,BOSNA,BOSNA,BOSNA 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ja sam mislio da bosanska zastava ima zvjezdice, a ne ljiljane? Pa ovo je... ovo je... ratna zastava.... ekstremistička, isilovska! Da barem ne počinje bijelim poljem!
Ebo ti isil seku
Likovi koji na sebi tetoviraju i ističu nacionalne simbole tipa kokardi, ljiljana, usataških šahovnica i sl. samo doprinose produbljivanju podjela koje su u BiH i tako duboke da će teško ko moći da ih zakrpi. Znamo da ljiljani vrijeđaju Srbe i Hrvate, Kokarda Hrvate i Bošnjake, ustađka šahovnica Srbe i Bošnjake, a uporno ističemo na javnim mjestima. Ako si patriota vjeru i nacionalno-vjerske simbole gaji i čuvaj kod kuće i ne .urći se prkoseći drugima.
U pravu si, al u rcuku. Porediš kokardu i ljiljane? E moj druže...
Kako nije iztetovirao svicarski noz ili milka kravu...
Džaba kad da Domovinu nemaš u srcu !
Nemate pravo kriviti momka zasto ne igra za nas.Svica mu je pruzila sto Bosna nikad ne bi mogla pruziti za 1000 godina.Opravdano i ja bih tako postupio ako te zemlja voli i cijeni tvoj trud zasto i ti nju ne voljeti.
s tom tetovazom mozes obrisat guzicu licemjeru
ako ikako mozes dohvatit*
Ciljamo kvotu 2,10 – 2,50 (sistem dupliranja) i to činimo prilično uspješno. Pogledajte naš blog i uvjerite se sami, upišite u google: francescotipser1x2
Apsolutno nebitna vijest..
nas narod pogani vazda sjedi sere i nos dize vidi kod nekog nesta odma leti da sav komsil zna a sve nekakve patriote ultra nacionalisti pa pizda vam materna ko ste vi da sudite ko ce sta sa radi u svome zivotu a i da znate vi dole usrani papani da vam donesemo mi iz te dijaspore odvratne kako kazete zlatne telefone pare za vase navodne muke opet ce smradovi za dva dana nosine dignuti i srat kako se zivi gore plaho kako smo govna robovi a dana staza nemate pizda li vam materna pola dijaspore je sakato i bilo u vojskama mater vam jebem da vam jebem poganu kurcinu vam dat treba da je djabica djabahane pizde jedne ljubomorne i ne treba vam niti pomagati niti dolaziti bosna kurcina od ljudi
Ovo je supak meraklija voli on Bosnu kao i dodik sto je voli
SELJAČINA
Koji odron hahahhaha fuj