Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Hare naš ❤️
Bez obzira na poraz,Zeljo moze biti ponosan na igrace,s obzirom da su protiv sebe danas i imali ono djubre od sudije,koji start nad Ovcinom nije sankcionisao ni zutim kartonom,ghovno jedno.Ovcina brz oporavak
Mislim da je ovo najbolji Željin igrač. Brz oporavak Hare
Brz oporavak Hare.RA 81
Hare munjo brz oporavak !
Opet Klix saznaje.. šta bi da vas nema
Želim mu brz oporavak.
Veceras se vidjelo sta znaci tvoje odsustvo sa terena, brz oporavak.💙💪
Brz oporavak Hare, a za taj udarac onaj ni opomenu dobio nije a zaslužio je komotno žuti (možda i crveni kod Gigovića i Borca) VTŽ💙🤍
Brz oporavak lave.
Brz oporavak majstore,najbolje pojacanje zelje
Brz oporavak 💙
Gadan sudar je bio u jagodičnu kost. Dugo se nije pridigao jer je možda i zadobio potres mozga. Poslije je izgledao bolje i bila je stvarno brza reakcija hitne i svega čak je i od publike dobio aplauz podrške što je za svaku pohvalu. Nadam se da nije ništa preozbiljno. Brz oporavak lave.
e jbg pogotovo sto nam je fakticki bio najagilniji i najopasniji igrac u prvom pol....sta ces i prvih 11 ima pozicija koje su vrlo upitne, a klupa je tu samo da popuni mjesta. Kad je takva situacija svaka povreda te doslovno pokopa protiv ozbiljnih ekipa kakva je Neftchi...spremiti se malo vecim novcanikom za naredne godine, jer Basic jest vrlo dobar trener ali nije mađioničar.