Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo vidjet kad se neko probija iz naše lige majke mi samo naprijed i puno sreće...
Pitaj za broj telefona burazera Susica, sa njim saradnja pa poziv u repku. Ima ovih reprezentativaca koji ga sigurno drze na brzom biranju. Druze, ti samo tako nastavi, treniraj i radi, ne samo ti, vec i Štila, Zuka i ostali, bice poziva i nastupa aBd. Sretno
Problem u ovom tekstu od KLIX je da nema nigdje rijeci o Pozivu od Susica, samo u naslovu. Cinimi se da ovdje nesto smrdi od redakcije. Naslovi se rade na osnovu clanka ili intervjua koji je uradjen.
Kakav god da je uradit ce vise od Visce :) Hare majstore HORDE su uz tebe!!!
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Možete im se ODMAH priključiti jer ovaj vikend počinju novi krug!!!!!
nekako bih volio da izgubimo od velsa, i da igramo nerijeseno s belgijom, nadam se da ce to biti dovoljno da se suskavac parkira u ormar
A boze glupe izjave. Eto sigurno je za ocekivati da ce se neki obicni gradjani ove drzave vise veseliti nego ti sto si pozvan u reprezentaciju. Bice praznik nema sta.
Strasan podatak da je sa 24.g promijenio cak 9.klubova :)
posalji mu kakvu video kasetu ako imas,voli sajo kasete,odma ce te pozvati
Samo pošalji KASETU Papak na klupi samo prima Kasete nikako DVD-jeve,CD-ove, E-mailove, itd. Samo mu pošalji na kaseti svoju kompilaciju najboljih svojih poteza i igre.
Hahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!! tebe da pozove ?? hahahahahahahaha !!!!!!
Sutra na klix-u: Sekula Opančić za Klix.ba: Ako me pozove Sušić niko neće biti sretniji od mene ako on ima šanse imam i ja :D
nisi dobar sa selektorovim bratom a hoces da igras za repku momak ti si zaluto ovde
Vjeciti talent :D
Kakav je panj susic i pozvat ce te !
HAHAHAHHAHAHHAHAH !!!!!!!!!