Pojačanje u napadu
65
Haris Handžić novi igrač Zrinjskog
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak sa 27 godina , već isto toliko klubova promjenio ! Ma vozdra ba, daleko njemu kuča bila od Sarajeva
svake godine mjenja klub , nekad čak po 2 za godinu
@nagibuzbrdica22 hajde ba naebem vam se keve i sa minusima , udjite paa provjerite liku koliko se zadrzava u klubovima a ne lijepite minuse svima redom ko god sta protiv napiše cka vam materina nepismena ,godina i klub pa vama se svidjalo ili ne jbo vas on ,zadnje 2 sezone 3 gola,zadnje 3 godine 7 golova, pa i bentner da vise golova u 3 godine
Zanimljivo kako svaki bivsi igrac Sarajeva u Zrinjskom bude sasvim drugi igrac, mnogo bolji, efikasniji i korisniji na terenu. Znaci da je ipak do kluba i "trenera" koji vode ekipu, a manje do igraca.
Kako stvari stoje, bice najbolji igrac lige.. Bravo Sarajevo bruko jedna, nase dijete koje je donijelo brdo para u kasu, ide slaviti sampionsku titulu s one strane Neretve.. Neka ti je sretno Hare igracino!
@Trlababalan moze kopacke da cisti mahmutovicu samo a ne da bude najbolji
@nagibuzbrdica22 Sjedi i obrisi sline
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobar igrac
E moja upravo Sarajeva, stidi se... Pa za Ahmetovica je Ronaldo, jos nase dijete... svake godine nasi igraci donesu titulu Zrinskom... Hare brate nek ti je sretno, da budes prvi strijelac lige... Steta sto te tvoj klub gdje si poceo karijeru ne cijeni dovoljno....
@dzeno77 oj ronalda nije dao 5 golova u zadnje dvije godine
@nagibuzbrdica22 reako sam za Ahmetovica ronaldo... jer ahmetovica ne smatram profesionalnim nogometasem :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto harise zastooooooo
Yebo kosti svoje