Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voli Sarajevo svim srcem... steta sto nije dobio vise sanse... sretno Hare legendo!!!
Puno uspjeha momcino i zdravlja...
Sretno Hare!
Sretno hare
Kod nas je toliko iznenadjenje kad klub dobije obestecenje da se uvijek to mora naglasiti u naslovu ili teksu. Ono ko aman zaman, nismo ga dali dzabe, usicarilo se nesto.
Koga briga za ovaj mali sarajevski klub i prodanog ultrasa
cuj prodanog ultrasa a ponikao u Sarajevu, a Sarajevo je institucija za vas mali svinjski koji postoji nakon rata samo zbog hdzove politike
Poniko i gosku
Nažalost po njega ali na sreću po sve navijače FKS , odlazi zbog AHMETOVIĆA! Lik je prekucao ligu, u prijevodu on je Ibrahimović za naše standarde! Handžiću sve najbolje!
Kakvog ba crnog Ahmetovića ima 34 godine...
vise klubova nego mu godina.....
Ziv i zdrav bio Hare puno srece zasluzi si da uzmes malo vise novca
Sretno Haree