Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci,mozda bi trebali i da nastavimo u buducnost bez tih zvijezda.Sa zvijezdama smo na dnu sa kojeg valja plivati prema vrhu,imenu,respektu,satisfakciji svih ljudi cije srce kuca za Bosnu i Hercegovinu. Zasto ne bismo nastavili sa ovakvim rokadama i mladim momcima,zeljnim igre? Ne vjerujem da nas mogu unazaditi,mozemo ssmo naprijed.A i ako izgubimo sa njima,bit ce to lakse podnijeti kad znas da su se momci borili srcano.Nije u tom slucaju nikakva sramota izgubiti od nekog boljeg tima. Sustina je da ne vidimo neke pretjerane volje medju nasim starijim prvotimcima.Ne vidim nas ni na kojem skorojem takmicenju sa Dzekom i ekipom. Ne treba reprezentacija da bude unija u kojoj se pika staz,nego tim u kojem se cijeni iznad svega pozrtvovanost i odlucnost.Sve ostalo se trenira i uci,ali ovo moras imsti u mentalitetu....Kao recimo Nijemci....Kad vode 4:0 igraju kao da gube.Eh kad to izgradimo mozemo se nadati.Gledajuci ovu ekipu prvi put sam dobio taj osjecaj,da konacno igramo punom parom.
Realno gledano nije da smo mi dobri vec danska i japan su malo teze tarabe. Vidjeli smo protiv spanije sta mozemo i koliko. Sto se tice ovih odrona spaha onda dzeko , mali lulic i mujdza. To vise netreba zvati kad se vucu po terenu ko zadnje vucibatine.
Iako sam manijak, kada je u pitanju reprezentacija, onda se ne gleda iz kojeg kluba ko dolazi. Bravo Dulja, odlično odigrane utakmice, samo koji potez viška da izbaciš i malo smanje sebičnost i odličan kao krilo. Forma će se podići, polahko. Ti po lijevom Steva po desnom biti će to dobra ekipica. Sigurno ste danas momci pokazali svi da u našoj ligi ima definitivno potencijala, samo se treba pružiti šansa momcima :) Aferim bravo za sve Zmajevi
tek se nakon ovog Dulja vidi da stvarno znas lopte i da nemas s kim suradjivati na Kosevu, nadam se da ces ostvaritidoar transfer a nama donijeti velike pare u klub
Opet si solirao, da igras sa Mesijem ne bi mu dodao loptu...
Izuzetni lose izdanje, nije duela dobio, neprecizna dodavanja i kada se smilovao dodati loptu, a inace sebican, sve je sam htio, da se dokaze, isto kao i hajrovic, i on je danas bio izuzetno sebican, protiv japana skroz losi i imali srece da pobijede, pravi fudbal su igrali protiv danske, ko je gledao zna.
@vizitor Dzaba je nekima govoriti...
Dakle, pjanic i Begovic mogu nazad, a ostali slobodno neka ostanu na ljetovanju do 2034-te
nemoj da serete molicu lijepo, besic , zukanovic, spahic takodjer zasluzuju mjesto kao i uvjek, asd bi vi svi ovu omladinu u prvi tim... a da nas neko nabije sa 4,5 golova, rekli bi gdje su oni primitivci.. nikad bosnji ugodit..
Nižerazredne reprezentacije igraju po kupovima koje samo klix prati, dok će kvalitetne reprezentacije igrati u Francuskoj.
Sto tebe boli kvurac, idi prati rezervnu domovinu u kojoj te svi gledaju s nipodastavanjem
@HBP1 Apsolutno si u pravu...Ne vidim sto se ljute!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)