Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gerard Butler za sirotinju
Nasa kukuruz cemer liga je pala za 4 mjesta sa 36 na 40. mjesto od 55 liga. Pad bi bio vrci da Zrinja nije 75% koeficijenta donio i Radnik 20%
Pratim sve utakmice premijer lige i ako se slazete samon onda znate da liga odavno nije bila jaca, ima tu taktiziranja, uigranih konbinacija a boga mi i dobrih suteva prema golu sa velikih udaljenosti.Normalno je da se napreduje a tu su i povratinic velez i boraz koji su pojacali ligu nevjerovatno uglavnom vidjecete o cemu pricam tek je pocetak .Zivi bili i svako dobro treneru zrinje .
iako je splicanin,jako je malo bio u hajduku kao igrac i kao trener..... tako ne brkajte lončiće, a svoju strucnost treba tek dokazati
Guardiola je racku za Walerij Lobanowskog Lako je s najboljim igracima dominirat, nek uzme prosjecnu ekipu pa da vidimo.
jeste slozili recenicu...
Ovaj čovjek se doima kao jedan fini gospodin, nadam se da će donijeti boljitak u ovu ligu i Zrinjski okrenuti sportskim dometima, a ne namještaljkama
Fin covjek je Hari , kulturan , realan i odmjeren.
Guardiolin nogomet jeste savrsenstvo kada konstantno imaju u posjedu loptu i napadaju.Taj sistem jeste dobar za Premier lige i ponovnog osvajanja.Medjutim cim naidje slicna ekipa, vrhunac je cetvrtfinale ili polufinale Lige Prvaka.
Jupp Heynckes i Klopp su sto puta bolji treneri od njegovoga Guardiole,Bayern je igrao uzasno i ruzno kad im je bio trener.
Na kakvim si ti biljkama...
Teska liga haha.Mislis teska za igrati jer su tereni kao njive?
Mislite vi da je lako igrati po kukuruzistima?
Ma daj, poredi covjek Guardiolu i premier ligu