Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nogomet se pretvorio u divljanje navijača ! Samo to nisu navijači nego bijesni psi !!!
Isti mozgovi u ratovima rate najgore stvari
Bolje je poslat dijeze u ukrajnu da ratuje nego na utakmicu
Kako su to englezi lijepo rijesili, odreze mu kaznu za huliganstvo kao da je 3 ubistva pocinio pa da vidis hoce li nekome past na pamet da prosipa silu na utakmicama.
Nazalost kako je krenulo, samo je pitanje vremena kada ce i Englezi poceti opet divljati. Nije to vise samo ni divljastvo i huliganizam, ove se sve vise pretvara u fasizam, i to sirom svijeta.
Povedeš dijete da gleda normalno utakmicu a zatim vidiš ovog malog na prvoj slici...
Povedeš dijete na utakmicu???
Samo malo je bolja situacija i u Evropi. Eno Njemci sinoc divljali, bacali pirotehniku na svedske navijace. Naravno, organizacija losa, a pogotovo kazne postaje sve slabije, a policija ima sve manje ovlasti. Nisu evropski navijaci nista bolji od nas i samo cekaju priliku da se vrate u proslost kada su bili divljaci kao i ovi u Americi. Kazne su neadekvatne i puno se tolerise, tako da kada mogu kaze oni mozemo i mi i tako to pocne.
Nadje se uvijek eka budala u policijija koja lahko ispali suzavac.. u gomilu naroda koja je u toru... bez mogucnosti da pobjegne...
bolesnici