Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhaha cuj ponizio a dva gola razlike pa sta bi rekli da je 7 ponizim vam stare
Halo KLIX!! Čemu toliko agresivni i ružni naslovi \"Hannover ponizio Stuttgart...\", ili naslov \"Edin Džeko ponovo je spasio Manchester City blamaže na svom stadionu\". Zašto je \"ponizio\" i zašto je \"spasio Manchester City blamaže\". Zašto neko mora biti ponižen u jednoj fudbalskoj utakmici, izblamažiran ili kako već... To je sport ljudi moji! U svakom slučaju nije prvi put da pišete u naslovima koristite slične izraze. Ovo je vrlo ružno i agresivno. Rezultat ovoga je šta?: Naš jezik koji svakog dana postaje sve puniji ovakvih fraza u konverzaciji među ljudima. Vi bi trebali biti među prvima koji će biti primjer lijepog izražavanja i pisanja.Šta je teško? Nešto graditi...il rušiti..
uzese mi 100km, ojjjjjjjjjjjj nakon prvog pol ih zaokruzio...
VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GIGANTU BOSNE ....
Dobar gol evo snimak u HD http://adf.ly/EYYuG
džeko,pjanić,ibišević moji lijepi zmajevi samo ih trpajte
Bravo Vedo, \'ebo klix