Komentari (368)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za koga navijas i sta mislis
Bravo za Hanu, uspela da se izdigne nad zaostalošću bosanske kasabe!
@ThisIsSpartaaaaaaa Nemoj tako, nisu svi Hrvati kao nasi Skutori :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pazi sad ovo, igraci Hrvatske su odlicni, Modric i Rakitić vrh. ZELIM IM SVE NAJBOLJE, BORCI SU I ZASLUZILI SU BAREM FINALE. Ali da povucemo paralelu, Hrvati iz BiH zvizde himnoj BiH, ne navijaju za BiH, a ako cemo uvuci i politiku u to kad su UZP-ovci osudjeni svi su njihove slike postavljali i negirali zlocine. Dakle ti ljudi zive u BiH, rade u BiH, ne navijaju za nju, stavise navijaju protiv BiH, a nas nazivate primitivnim ako ne navijamo za Hrvatsku?
Bravo majstore.
ova ti je za levhe :)
ma sram te bilo olosu jedan
kakva kurvetina ofucana, ko je prvi vidi, neka je pljune!
Hamo vidi joj glave!!
Hamo vidi joj glave!!
Zar ti nisi pobuljena ???
hana nosi grb HB , tifa tetovira grb srbije , edo maajka se udao za zidovku , sta je sledece ? Hanka Paldum na instagramu ??
Zanima me za koga bi "nasa Hanci" navijala da su se kojim slucajem srele Hrvatska i Srbija?! E sto nisu...
Kojim danima su konjske trke na hipodromu u Zagrebu
Hana, stranka te prati !
Tako je, podrzavam u potpunosti.
Nisi nikom bitnaaaaa
Hana da li imas obraza doci na mezarje u Srebrenicu, pitas li se kako je majkama koje izgubise dijecu po stratistima od tih istih za koje ti navijas, mislim da ne bi trebala vise nikad prilaziti Srebrenici, z.Mostaru, Ahmicima i mogim stratistima Bosnjaka, kako si potjerala ne bi me cudilo da te mnogi gradovi prozovu personom non grata.
@banana69 da u pravu si
pushi qurac droljo...boli nas quratz za kog ti navijas...ne sjecam se da si obukla dres BH...
Na farmi se osjecala kao kod kuce.
Ja sam ratno dijete Mostara, Čapljine, Stoca i ne navijam za Hrvatsku.