Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih nek nam je dragi Bog na pomoci
Hajd za skoru, lik se povrijedio ali me iznenadi ihtijarevic, u cvijetu mladosti vec razmislja o kraju karijere... Zalosno, ljudi, zalosno, sta blekan uradi od torpeda.
ako niste upuceni ova djecurlija su derala zeljine babine sinove za vikend samo da im vrijeme prodje !
Gledam ove komentare i samo se smijem glupostima...A onako realno mislim da je ova polusezona rezervisana za Harisa Handzica jer misljenja sam da ce se decko raspucati i uvaliti bar 10 komada(iz slobodnih bar 5 golova) s tim uopste ako ga Mirza konacno bude poceo koristiti! Jer ovo do sada sto sam vidio u polusezoni nesto smrdi mala minutaza???
koliko ih ovo ima 8 ili 9 pa sa ovoliko igraca nemogu ni rukometnu ekipu napraviti ima jos sportova pitarcici nemoraju svi fudbal igrati evo recimo aberecke abertute, truhle kobile mislim da bi tu bili sampioni
kakva su ovo djeca . jeli to ekipa fk sarajeva ?
Pogledaj malo na tabelu, cak i \"ovakvi\" smo, ako ne bolji, onda IZJEDNACENI s vama p.a.p.c.i.m.a. ! PS. Hocel\' poceti vise izgradnja te mercedes arene ili opcina (citaj: Koldzo) jos nije odobrila sredstva! Toliko o \"vasem\" stadionu, 90% svi drugi, osim vas, da placaju!? E ne moze buraz!
dobite ćeš ti kitu od džeke
grijanje im iskljuceno, nisu platili. gdje ima kupiti ovih crnih sjajnih jakni? izgleda da su u modi.
prvo pare pa sve ostalo
Joj Alena mašine...ko da im je tata svima... al\' neka...vratićemo se mi, aBda... HZ!!!
Čuj ko su ova djeca,pa ja fudbal se sad igra po novim pravilima kad moze svjetsko u januaru mogu i igraci do 77 godine.Mi smo za vas komsije institucija i vi to znate zato je i vasih 99% komentara.
A vidi im tv-a i antene na prvoj slici,ko u mjesnoj zajednici :)
U NOVI BOJ ZA ZASLUZENI PRVOLIGASKI STATUS. SARAJEVO, NAPREDAK, OZREN IZ ILIJASA, GOSK IZ GABELE, KRAJINA IZ CAZINA, ITD , ISL...
Zelim komsijama sve naj-bolje ali titula je nasa, ako zatreba love javite se dobili smo od Dzekinog transfera 3.000.000 KM.
šta je ba klinci, šta ste se usprdili, nema ko da igra, para nemate da isplatite što su djeca zaradila, kamo li dakoga dovedete. Trebat će vam božija pomoć. Ako se udostojite možemo vam posuditi novac za plate, a pojačanja u igračima koji nemaju priliku na Grbavici, ako oni pristanu, mi ih nećemo siliti.
prvi dio priprema ce odraditi na Kosevu a drugi negdje van grada....na Betaniji