Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kako bi ja maho rukama i nogama, a progovorio bi 3 strana jezika u rekordnom roku za 9 miliona....
Za 1 mil bi progovorio i kineski.
Tako ti i treba paripe jedan, imao si status Bozanstva u Napulju, dragulju mediterana, more, plaza, prelijepe talijanke i imao si sasvim pristojnu placu, pohlepa ljudska ne poznaje granice.
@JahacMagle2019 E moj lutak tom logikom svi bi igrali za sedrenik sa rajom u gajbu piva.
@JahacMagle2019 Ubi parip hahahha ubi pare hahah
Pare pare ljudde kvare MRALEEE
Bio sam i Kini pola godine! Tamo igraci iz prve lige vrijede po 50-100.000€ ! Liga im je smijesna i u rangu je 3. njemacke lige ! Dovedu 2-3 strana igraca,njih plate masno samo da bi promovisali fudbal...to je sve ! Od njih niko ne ocekuje u klubu da razvaljuju po terenu,jer su im saigraci malo bolji amateri
Ja bi za cenera progovorio kineski kakvi milioni i kamioni
Obzirom kako izgledas, nije ni cudo sto ti ne valja xD
To ti je bolan prijevremena penzija i to fantasticno placena. Kani se ambicija to ti je sve supljak.
Ovo mu je samo suplja. Poznati evropski igraci kada odu u kinu odu da pokupe pare i to je to. Nema tu vise izgaranja na terenu i truda da se bude sto bolji. Ne znam kada ce kinezi skontati da bacaju pare. Umjesto da se okrenu potpunom ulaganju u mlade i strucno osoblje oni daju silne pare za igrace koji ce setati po terenu.
Otisao u Kinu i onda se zali da nista ne valja. Vidi se da je i prije dobro zaradjivao pa nikad nije kupovao kineske proizvode. Inace bi znao da iz Kine nista ne valja.
Nasi kad odu u Njemacku, sporazumjevaju se i trepavicama i noznim prstima.
Jadna mu majka
pakuj kofere i tutanj.. valjda mu je ostalo za karte nazad do europe ?
Uzmes fino prevodioca za par milja i problem riješen
@pbv Da trči za njim po terenu?
@modze_ @boshniak da bude u svlačionici, na treninzima, a ne na zvanicnim utakmicama. Sta vam je nejasno, ne bi bio prvi koji bi imao prevodioca u ovakvim situacijama. Bolje mu je i to svakako, nego ovako.
A valja ti 9 miliona eura?