Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja ba, što bi se lik pegl'o sa našim "stručnjacima". Ako je i razmišlj'o da dođe na klupu našeg nacionalnog tima, poslije svjetskog mu je sve jasno bilo kakav smo mi narod. Sretno Vaha!
on da je imao ikada u cilju da bude selektor BiH davno bi to postao. jer je zadnjih 15 godina najuspjesniji treber iz BiH. nema jednostavno zelju za tim a mozda mu je i draze zaradjivati 3 miliona nego sitnis sto zaradjuje kod nas.
narod ko ***,i ne zasluzujete ovakvog strucnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodin!
Tacno gospodin kad ga covjek pogleda vidi se odma po cehri sto nas narod reko.
Stetno Vahi! Sretan je svaki klub kojeg on trenira!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako nam otjeraju susica Doce neki levat koji ce nas ponovo unistiti
SRETNO I BERICETNO, DOBRI VAHA
Dvoznak.com: početak rada: 20.11.2011. Zarada: 119.378EUR Posjeti: www.investicijskiplan.bloger.index.hr
Nisam Jos procitao clanak reko da zaokruzim na sto komentara pa da vidim sta nam to Vaha prica.
Sretno Vaha !
Gospodski. Sto to covjeku treba na kraju krajeva ? Sta ce on ovdje dovoditi u red manekene kad se oni sami nisu doveli u red. 3miliona za 2 godine. Boli ga briga.
Pravi fudbalski stručnjak i gospodin a ne onaj naš "stručnjak" u onoj trenerci nije je skido levat...
http://www.jutarnji.hr/vahid-halilhodzic--mamic-je-diktator--spomenuo-mi-je-majku-i-preko-toga-ne-mogu/944387/ http://sportske.jutarnji.hr/sto-se-dogodilo-u-svlacionici-dinama-/944228/
Hebe se Vahe, dosta je njemu bilo Balkana kad je bio u Dinamu
misimović smetljar je susto i više plaho nemere (osim reć; odhebte !) misketa za selektora! za njegov krug kretanja taman odgovara onaj prostor nacrtan ispred klupe za trenera.
šae ba miske-ovce ? odhebte ! taj je trebo otić još i prije prvenstva. ne živi se od prošlosti. pročitajte osima šta treba našem timu - "modernija i trkački bolja ekipa". rekoh; miske na terenu podsjeća na fiću koji vozi njemačkim autoputem... hebga, nije ogledalo krivo ...
Pustinjska lisica, Halilhodžić pokaza da je jablanička lisica, Halilhodžić.... 1,5 miliončić za 365 dana, mašala !
samo izgleda da u BiH niko nije upoznat koliko zarađuje safet sušić u reprezentaciji!! 50000,ooKM mu je mjesečna plata a svaki mjesec kćerki u francusku pošalje 10000,oo eura. zbog toga se i otima da ostane na klupi BiH! a prije par godina kad je BiH igrala sa francuskom nije htjeo ni na utakmicu da dođe a sad mu je šatro čast da vodi svoju državu!
daj papir dje pise da mu je plata 50.000
@BiHDragon http://mojusk.ba/vijesti.php?id=35700 Susic ima otprilike 22000 eura mjesecno, tj. oko 43000 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Libo nas vise za vahida koji vodi dr zemlju zasto ne pricate o nasim zmajevima i nasim uspjesima... Nije ni cudo sto smo najgluplji narod nedavno dokazano
Dosta mu je mamića...
zar pusina nije vec podapisao ugovoros sa vahidom