Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi bila steta da ovakva legende ode u penziju a da se ne okusa kao selektor nase reprezentacije ,makar jedne kvalifikacije da odradi.
Nuđeno mu je vise puta. Vahe ide tamo gdje dolari mirisu, kakva drzava i Vahina patetika...
Ne bi bila steta. Steta bi bila da trosi svoje vrijeme sa savezom kojim upravlja dodickova familija i koji nemaju trunke interesa da se zapravo ostvari neki uspjeh. U takvom okruzenju raditi treba pozeljeti samo neprijatelju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vaha veliki gospodin
Po čemu?
Prdno si u fenjer Vaha
Velež se živi
Velez u srcu , tako je Vaha !
Joj Vaha gospodin si, ali ako te ikad zasite pare i proradi srce, dođi da vodiš reprezentaciju
Eto doce Vaha da mu vico naredjuje, evo dok sveze japanke samo stonije
I Fedja sad zahvaljujuci Velezu uzima 15000 mjesecno, da nije Veleza radio bi u Gosku ili Travniku za milju ili dvi, u Velezu je izgradio ime sto ga nije Sa uzelo iz Goska?
kada moze jedna severina da se g... na brodu kazem jaaaa
Vaha legendo
Jedini rekao posteno da nije ucestvovao u obnovi danasnjeg Veleza svi ostali se hvale ko da su oni osnovali klub.
Kakve igračine i su on i Sušić bili u Francuskoj ligi..A onda kao selektori . Nemamo mi pojma o zivotu jer ne tjeramo ove iz saveza da padnu na koljena i ne MOLE da nas vodi bar na Euro 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Vaha je živa legenda.
svaka čast Vaha👍
Vaha je lojalan ko Goran Bregović i Zdravko Čolić
Haj vahide ne seri. Miljama si bio daleko od Veleza sve teske godine.