Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obicno kad neko talentovan svima valja al balkancj ne. Ljublmora papanluk manjak inteligencije... Sta li !?
STA PISETE O COVJEKU KOJI JE ZABORAVIO BOSANSKI PRICATI SELJACINA IZ JABLANICE
De,bolan...ne mahnitaj!
@Velez4za JESIL GA CUO KADA DAJE INTERVIJU KOJI FOLIRANT KO FOL NEZNA PAPAK NASE RIJECI
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo sve se bojim da ne izgube od Australije kući hehe
trener "levat",vodi samo levatske ekipe širom svijeta,puna mu usta BiH,svaki put kad je pitan da bude selektor on je to odbio,veliki klubovi iz većih liga se nikad nisu interesovali za njega,šatrolog i demagog...
koji si ti levat
Respekt no coment
Uz Vahu. U po_dana, u po_noci. ...A uvali ga Vaha C. Zvezdi na Marakani ;) i ne mogu Beogradjani da mu stave prezime na semafor. Kazu ... predugo. Zato smjestiti loptu u mrezu, i Zvezdi i Partizanu, za Vahu nije bio problem. Cak je i Zeljo fasov'o dva u Beogradu - u finalu Kupa Marsala Tita. Mostar, Velez i Vaha!
Cudi me da ga SA skauteri nisu kontaktirali😂