Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vaha ! Nekada vrhunski golgeter, sada pragmatičan i odličan motivator !
Tip se lijepi na probleme. Vlasnik Nantesa, veca budala od Mamica.
vaha kralj
Dajte mu psg i osvojit ce sve na planeti. Takva je to energija. Bravo Vaha volimo te. Rodjeni
Kažem ja...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Vaha King😎
Iskreno sumnjao sam u Vahin rad pomalo...ali ovo što sada radi je nevjerovatno... Ekipu sa dna tabele koja ne zna za pobjedu, ne samo da se izvukla iz zone ispadanja nego i igra odlično i ako ovako nastavi borit će se za Evropu. Bravo Vaha!
Ovaj ce i ovce trenirat' samo nece BiH...ne mogu ga otkako nas je odje#o kad je fakat treb'o dobar selektor. Sve mi je jasno, nije mogao, ovo, ono, al barem je maticnoj drzavi trebao dati neki press release, nesto da objasni i odustane. Mislim, ispalo je ne fer, a mozda i nije bilo. Dobar je strucnjak. To mu ne moze niko oduzet.
Najbolji trener
Kako mene vole žene.... Ja to nissam primjećivao do skora kad sam stvarno vidio koliko sam poželjan u ženskom društvu.
Kazzeem jaaaa
Lik isti Rašo Karadžić