Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de vaha hljeba ti popusti nas , znam da ti je susic jaran i da neces nikad nista reci objektivno sto bi bilo protiv njega , spanija je imala veznu liniju da se u bilo kojem momentu mogla usetati u gol a sta ce ove nase balerine sto ne mogu jedne akcije da izrade tokom tekme ?
jest al njihovi igraci igraju u barci i realu a nasi u vuku i hajduku
Da sam ispao danas iz guzice barem koristim svoje oci i svoj mozak a nisam ovca da samo gledam sta mi mediji plasiraju i klimam glavom.Ako sam nesto pogresno napisao reci sta a nemoj mi se javljati sa takvim kretenskim stavom , samo pravis budalu od sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako Sušić dobije Izrael u Nedjelju ja mu do kraja kvalifikacija neću nijedne više prigovoriti... samo ću vikat yes! yes!
Isti sam takav.
Sve je ovo jedan veliki tal, kao ne zanima ga repka nije zainteresovan, u BiH dolazi da posjeti rodbinu to su posebno naveli a na kraju će ispasti da je Sušić smijenjen da bi Vaha preuzeo repku!
za one koji ne rauzmiju reko je Vaha ,da tele nesere i da se moze pobjedit samo da je do teleta a ne do igraca.
pozdrav Vaha i tebi
Bolje bi bilo da preuzmeš reprezentaciju, nego što braniš Papeta.. Izvoli gospodine Vahide na klupu, pa pokaži da si stručnjak i napravi nam reprezentaciju koja će biti u top 15..
sa Papetom smo bili top 13.
VAHA DOLAZI ZA DESETAK DANA U BOSNU I PREUZIMA REPKU
Vaha ti si neko ko nema ama baš nikakvo pravo komentarisati našu reprezentaciju za koju nisi nikada ništa uradio.Porediti nas sa Španijom je u najmanju ruku veoma neozbiljno.Mislim da je ovo neka vrsta ulizivanja Sušiću ill Nogometnom savezu.Takođe je neozbiljno od Sušića praviti nekog stručnjaka.Taj nikada nije bio nikada nikakav stručnjak a sve prethodno što je reprezentacija napravila nema puno veze sa njim.Imali smo sjajnu generaciju koja je bila u formi,dobre protivnike i kockice koje su se posložile i uspjeh je došao.A o Sušićevim taktikama suviše je govoriti.Kakve crne taktike?Uglavnom mislim da nam se nepiše baš dobro a naravno volio bih da nisam u pravu i da naši Zmajevi naprave dobar rezultat a gospodin stručnjak što prije da spakuje kofere,ostavi nam u budžetu saveza 50000 maraka mjesečno i prepusti posao nekome ko to zna raditi i ko zna nešto i o taktici.Nekome ko neće biti u talu ni sa kakvim menadžerskim agencijama i ko će tražiti i pozivati fudbalere koji to zasluzuju
Halihodzicu jedi govna, I Pape sa tbom. Prvoo sredi zivce pa onda nesto pricaj! Imao si srece sa alzirom,ekipa sa malim ambicijama, posrecilo im se na.mundijalu. trebao si ti ostati tamo ako si MOGAO, jer slabo tko hoce loodjaka u svlacionici....
Cemu takve neistine?
Ti ocito ne citas novine, internet pa nisi upoznat o problemima koje halilhodzic ima zbog svoga temperamenta sa igracima, upravom klubova u kojima radi....ima je "problema" dok je vodio alzirce ali zbog uspjeha kvalifikovanja i nakon toga uspjeha na mundijalu su mu "oprostili". Znas na zapadu, kvalitet istinski kvalitet ostavi traga, istakne se, nasi poluamateri ipak ostanu gdje im je I mjesto...
spanija je bolja od nas sa 5 sastavom ne seri idi treniraj klubove iz pakistana
Kakvi smo mi? Ne valja nam Hasan, ne valja Kodro, ne valja Baljic, ne valja nam Dzeko... ne valja srednji red, ne valja odbrana, ne valja trener... Niko ne valja u PM!!! SAMO NEK JE KONTRA! Hebo te kako smo na SP otisli? Kaze lagana grupa bila imali srece! Sreca? Ku..c sreca! Nedavno sam sjedi sa momkom(bosanac) koji "navija" za ManUtd i kaze: "da se Dzeko hoce povrijedit volio bih neg pare" samo zato sto je prokomentarisao poraz manutd! Hebo te manchester united i old trafford i feruguson i manchester city i arsenal i chelsea!!! Tribine vidio nije u zivotu! I takvi "navijaci" vecinom ovdje komentarisu! Slazem se da je Pape ofulao u dosta stvari, da li zato treba covjeka pljuvati na ovaj nacin i zeljeti poraz reprezentacije u izraelu samo da bi on otisao??? Hej bolan poraz svog tima!!! To za mene nisu pravi navijac nit su kad bili. I glup covijek navija za svoj tim kad pobjeđuje, kaze jedan veliki trener.
Mozda je i bolje sto nece igrati te navodi zvjede BH fudbala. Imamo mi onaj nas mentalitet,kada postanemo slavni,uopste nije bitno da li dobro igramo ili ne uvjek smo u reprezentaciji. Mozda ovi momci koji nemaju zvucna imena odrze lekciju iz fudbala.Iskoriste svoju sansu za dokazivanje. Mada mislim da pod Safetovim vodstvom, nemaju velike sanse.Covjek nema veze sta radi!
Licno da sam trener prvo nikad se starijih igraca ne bi tako lako odricao. Ti iskusniji igraci kad udju 30 minuta mogu uvijek puno pomoci i takvih treba trojica na klupi. Napravio bi kao sto su Hrvati uradili utakmicu gdje bi pozvao sve moguce potencijalne igrace pa bi onda probrao najbolje a ne da bjeze u Hr ili Srbiju. Evo sad ide Andora pa moze isprobati mnogo potencijalnih. Drugo Lulic je strasan igrac ali mora igrati krilo a ne beka, jer i Dzeko bez dobrih krila nema ubojitost. Moze samo jedan napadac ali sa dva krila a ako je losiji protivnik moze i sa dva krila i dva napadaca. Ma zaista ovaj nas suskavac je rekao adio logici i nista ma ne bi iznenadilo pa i da stavi Begovica u spic a Dzeku da brani !
Ako je Hrvatska sa svojim anonimnim B i C timom trebala poraziti jučer moćnu Argentinu, onda ne vidim zašto i Sušić ne bi iskoristio ovu nemilu situaciju i u vatru ubacio sasvim neke nove, ali perspektivne klince i anonimuse jer na 2-3 zvijezde se ne gradi dugoročni uspjeh, a BiH je puna igrača koji vrijede, samo im treba dati šansu.
Utakmica se ubila za Vahida. Protivnik bi da napada, a ti mu kontre slazes. Znao bi Vaha, ne sumnjamo, al` ne vjerujemo da ce Pape znati. Ako ce Kvrzic na poziciju iz Rijeke, gdje je dobar, onda Hajrovic u sredinu, sa puno trke i pritiska na njihove stopere, ili obrnuto. Posto se Hadzic snasao u ulozi lijevog stopera, najlogicnije mi je da sad, kad je Spaha tu igra lijevog beka iza Lulica. Mozemo mi i s 4:4:2 (samo ne prokleti "dijamant" ) , ali ja bih nekako radije sa 4:5:1 i 4:2:3:1. Lako je onda malo promijeniti.
Pa covjek pokusava da kaze da netreba baciti sve u vodu. Ako imas taktikuimas sanse za nekim rezultatom. Nije branio susica, naprotiv, dao opomeno susica da ima sanse. Samo sto susic nema taktike!
Nemojte očekivati da treneri napadaju i komentarišu druge trenere. Sami bi sebi jamu kopali. Ali u neformalnim razgovorima, večina trenera i bivših reprezentativaca žestoko kritikuje Sušića. Sama činjenica da ga niko ne brani govori šta misle o njemu. Eh sad ova situacija TG i ide u prilog: Ako izgubi - vadiće se da je pola ekipe bilo provrijeđeno; Ako pobjedi - A što nije nemoguće ako znamo da su Vršajević i Rin Tin Tin zauzimali mjesto pravim reprezentativcima koji će ovaj put igrati; Ispašće da je TG dobar trener i da je izvukao maksimum. Iako on s tim nema nikakve veze. Neriješeno - To je minimalan rezultat kojim on ostaje i dalje na klupi. Šta misle navijači i igrači o njemu, kao i obično, nije ga briga.