Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo oštro Vaha ne daj se Bosna i Hercegovina je uz tebe.....
E zbog toga Vaha nece biti trener BiH, jer "ljudima" u savezu ne odgovaraju oni koji kazu da su muslimani, za njih je susic dobar koji kaze da je jugosloven, ili ciro da je hrvat. sve moze samo ako kaze da je musliman e to ne moze
Novinari su vecinom polupismena raja Vaha ne zamjeri.... Ko nas zurnalistiku zavrsi ko ne moze nista drugo...
Kad' Muhamed Konjić penzionisani fudbaler može biti KOMENTATOR (Više on priča nego ovaj čija je to profesija), onda svako može biti i komentator i novinar i glumac i pisac i likovni umjetnik a za političara da ne pričam :)
Allah te nece na sudnjem danu pitati za svjetsko prvenstvo nego dali si postio, dali si obavljao namaz! Sta je vaznije, svjetsko prvenstvo koje traje nekoliko sedmica, znaci prolazno ili onaj svijet - vjecni? Upitajte se muslimani!
Kad Vaha kaze ne pitaj nikog za post to je uredu, a kad ja kazem milion kvazivjernika se javi da me nazove komunistom, bezboznikom kjafirom :)
Kako si Vaha, imas li daha jos jedna tekma na tebe ceka (Sretno veceras Kralju) Sto se novinara tice stipu ih neka jedu govna...oni su ti placeni mahalsi da nosaju smradove a ako ih slucjano nema onda ih izmisle
Kad bi još samo neko od novinara bio dobar pa da pita Vahu poste li igrači. Budući da je javnost ostala uskraćena za samo tu informaciju, bili bi vam zahvalni ako biste saznalai pa nam javili.
ne razumijem zasto one dane koje propuste postit, jednostavno ne nadoknade! koliko znam tako zene rade, kad ne mogu postit par dana.
sto bi nadoknadili kad mozda uopste ne poste
Kažem ja..
bravo vaha!
Edmunde haj ti u veliku Srbiju to jest u Beogradski pasaluk, jos malo pa republike smrdske nece biti jer mi ne razlikujemo ko je Jaci a ko slabiji. Majku li ti retardiranu
Mutava popujkiš mi fesliju :D
Hahaha...kriza identiteta?...Mustafa Mulalic...lijep ti nik. Otkriva proslost tvog roda. I vidim ne mozes ti bez muslimanskih portala. E jado jadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za Vahu, covjek je postigao najveci uspjeh u povijesti nogometa u Alziru i oni ga pokusavaju nervirati, da bi kasnije neku njegovu recenicu izvukli iz konteksta i prenjeli kao senzaciju, novinari su smece!
gENERAL Vaha, i njegov Alžir drama :D
Bravo majstore. Gospodin bio i gospodin ostao. Ovakav selektor treba Zmajevima. Svaka čast.
Vahide Allah je uz vas,svi postaci ce doviti veceras za vas tim
mozda vas bog nije nas Bog jeste
sveti duh ante i kanta hahah
Svaka čast ovom čovjeku, kapa dole, do sad je ostvario veliki rezultat, sve iznad toga je šlag na tortu...