Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma idemo na EP ljudi sto posto.Džeko i Papac zabijaju protiv Francuza.Francuska-BiH 0-2.Veliki pozdrav iz Mostara.
seljoberi usraški, naučiste se plivati u miljacki, šta sad hoćete
@neko iz mase Jučer si pored toga što si tup pokazao da si i PRIMITIVAN! Tipičan primjer Dimitrijevića sa Šugavice! Sretno Pape i Zmajevi!
Šta je, od svega pravite nacionalistička sranja, dajte malo da uživamo u ovoj krasnoj prilici gdje naši nogometaši igraju utakmicu na krovu svijeta u Parizu..., uživajte malo glupani, jer ovi sati prije utakmice će se rijetko kad više ponoviti, ovaj ponos, ovaj ugled...,Bože kako se ne znate iskreno ljudski radovati u uživati u našoj sreći i vi gospodo Srbi i vi gospodo Bošnjaci i vi cijenjena gospodo Hrvati....
Vaha j.bo te Maminjo
Samo se koljite međusobno vi bošnjaci, serbi i rvati, dok se dodik, tihić i čović ljube i grle i zajedno vam se smiju sa svoje turneje pod nazivom \"Ako sastavimo VM, ništa od rekorda!\" Vaha je pametan: boli ga neka stvar za sve nas bijednike!
čovjek dobio pozivnicu, a naši bi kamenovali državljanina protivničke države! daleko smo mi od njih....
A mo\'s zamisliti kako je njima, ociste se novinom i sto im ostane ostane. Vole ojed, da se cesu :D
Da nije Vahida Halilhodzica bilo oni u Dinamu ne bi znali ni hodati, a sada nekakve uje nesto provociraju. Vaha steta sto si Mamiceve u.stase ucio fudbalu
Hahah, najjace mi je ovo, kada anamo oni hoce uvrijediti onamo ove, zovu ih periguzima. :D WTF? Ono, rugas se nekom sto se opere da ne smrdi? Hahahha! x)
\" strucni stab bh.selekcije\" ce povuci naj boli potez ako Hasagic ne bude na golu. Ali nazalost to je \"mus\" Papetu. Krije sastav ekipe ali vec zna da (mora) igrati Hasagic,koji brani u SNJ... ligi i istoj takvoj ekipi. Ipak Pape , nek je sa srecomi nadam se da nas to nece kostati
mene je gazda kafane u ilijasu zvao na tekmu tako da cu i ja vjerovatno gledati utakmicu uzivo! sto ti je postovanje jbt:)
ja kazem ja
ma nisu naucili,JKP RAD ih izvacio da se ne podave,pocela tonuti vna,go
vaha ja papak.
zabijam 3 gola sutra, a i miralem je rekao da ce jedan.
Nema od nas izgleda nista sutra. Kad pitaju strucnjake da li mi imamo sanse oni kazu da ono radi reda a ocima im se vidi da u to ne vjeruju ni 1%. Al et hajd da vidimo sta ce bit.