Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUDO OPET NISI BRANIO HENRYJA PlČKU - RUKOMETAŠA, MOJ ZIDANU.... NARAVNO DA ĆE OBALA SLONOVAČE I BRAZIL U KNOCK-OUT FAZU, A DA ĆE ISPAST PORTUGAL I SJEVERNA KOREJA, JER VAHA NEDA SVOJIM IGRAČIMA DA IGRAJU RUKOM!!!
vahid i zidan su iste vjere..tj nevjere
Ovaj Zidane je bio veliki fudbaler ali mu je pamet veoma kratka.Ima završena dva razreda osnovne i veliki odmor.Šupak umjesto da je igrao za Alžir, igrao za Francuze a sad se osjeća pozvanim da serucka Vahidu šta treba da radi a Vahid je za njega intelektualni kolos,fudbalski Ajnštajn.Svašta.
Bez imalo patriotkog supljiranja, Vahid je kalibar Osima i Wengera i u tom polju mu nema sta Zidane davati savjete:)
Ne idemo u Afriku al zato našeg trenera, sa domaćom, afričkom ekipom podržava najveći nogometni znalac svih vremena. Je to krasnji ;) @ svi četnici i ostali dušmani who are about to start vomiting - duvajte u kožnu flautu Vahidu (arapski: jedan, prim.prev.) Halilhodžiću, igraču Veleža iz Mostara i svjetskom treneru par excellence. Vaha i Little Tito (Drogba) do finala!
celavi muskarci imaju previse muskih hormona, a to ujedno znaci i da su potentniji od ostalih :)))) takav muskarac moj zivotni san :)) pusaa zidan
ovaj covjek je sve celaviji i celaviji... e moj zidane i pametna kosa bjezi salude glave
@lalallala ako nemas sta pametno da kazes nemoj nista ni govorit eto nek si ti sta postigo u zivotu glavonja
eto ti mu reci šta on treba da radi, za tebe je stručnjak :P